Böszörményi Gyula Ambrózy báró esetei című könyvsorozatából filmsorozatot kellene készíteni! Mi a véleményetek erről? Hogyan képzelnétek a szereposztást magyar színészgárdával?
Látom nem mostani kérdés, de azért válaszolok. :D
Én is nagyon szeretném, ha filmsorozatot csinálnának belőle, mert fantasztikus sorozatnak tartom.
A szereposztás pedig:
Hangay Mili- Szász Júlia
Ambrózy Richárd báró- Makranczi Zalán
Agáta mama- Molnár Piroska
Mihály Terka- Für Anikó
Hangay Emma-Szőke Abigél
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
1.vagyok
Végül is igazad van. :)
Szerintem baromi jó sorozatot lehetne belőle készíteni, szóval én nagyon reménykedem,hogy lesz belőle valami. :)
Most is itt ülök, a Nász és téboly-jal az ölemben, és még mindig meg tudok lepődni, hogy mennyire csodás ez a sorozat. :)
Plusz Tarján Viliként Kerényi Miklós Mátét tudnám elképzelni. :)
Ez a szereposztás valami fantasztikus lenne. Szerintem jó a Szász Júlia - Mili és Szőke Abigél - Emma verzió, mert Júlia inkább tűnik modernebb, minden lében kanál csajnak, Abigél viszont 100%-ban megtestesíti a századeleji szépségideált (teljesen olyan, mint egy Gibson girl).
Kerényi Miklós Máté zseniális lenne Tarján Vilinek :D
Makranczi végül is nem lenne rossz a báró szerepében, bár nekem egy kicsit túl jólfésült, valahogy a bárót rosszfiúsabbnak képzeltem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!