Mi a véleményetek erről a kis részletről, amit írtam?
Elkezdtem egy regényt írni, soha életemben nem írtam, tegnap egy fél óra alatt ütöttem össze, éjjel.
Ha valakinek tetszik, és lenne kedve, keresnék hozzá írótársat, folytatásos regény írására. Én a férfi karaktert írnám, valaki írhatna mellé egy nőit, és kettőnkön múlna, hogy mikor és hol, hogyan kapcsolódnak össze a sztorin belül.
Íme:
Első fejezet
A hívás a hajnali órákban érkezett. Ethan felriadt a telefoncsörgésre, majd meglepődve konstatálta, hogy alig 3 óra telt el azóta, mióta lefeküdt aludni. Az okostelefon kijelzőjén Matthews kapitány neve jelent meg.
-A fenébe! Egy újabb kicseszett ügy, ahol természetesen engem zargatnak, hiába Loise lenne a helyettesem egy ilyen rázós műszak után...
-Dehát az FBI-nál már csak ilyen az élet, főleg ha te vagy a Nyugati part egyik legkiemelkedőbb ügynöke.
-Halló, itt Ethan Burke különleges ügynök beszél. Mi a helyzet, uram?
-Ethan, elnézést a késői zavarásért, de csak rád hagyatkozhatunk ebben az ügyben...
-Ennyire csúnya?
-Még annál is.
-Mi történt?
-Egy nagyon magas pozícióban lévő emberről van szó. Nemzetbiztonsági szintű az ügy. Majd az irodában beszélünk.
-Értettem, uram. Máris indulok.
Ethan felkelt az ágyról. A fél évvel ezelőtti bevetés során szerzett sérülései már halványodni kezdtek. Ethant a kemény kiképzés, míg az FBI-ig jutott, rendkívül megerősítette.
Inas, 185 cm magas, sötétbarna hajú, világoszöld szemű férfi volt, a tipikus 1 millió dolláros mosollyal, rosszfiús, de mégis értelmes tekintettel. Az az igazi "nők álma" kategória. Mégis tökéletesen egyedül élt.
Az FBI nem a legkedvezőbb munkahely, ha az ember komoly kapcsolatban, vagy házasságban gondolkodik. Ide elszántság kell, véres verejtékkel kell megküzdened minden egyes fokért azon a bizonyos ranglétrán.
Persze futó kalandokból nem szenvedett hiányt, de mostanában valahogy elmaradozott ez az életstílus. Egy ideje már nem fogta meg egy nő sem úgy igazán.
Vett egy gyors, jeges zuhanyt-ez mindig kijózanította a félálomból-majd felöltözött. FBI-os körökben az ügynökök jó része kedvelte az elegáns vonalat-zakó,öltöny, kb, mint Mulder az X-aktákból.
De Ethan más volt, tőle távol állt a csordaszellem, talán épp ezért is volt az egyik legjobb a szakmában. Felvett egy szürke, testhezálló futópólót, majd farmert húzott. A lakás kijáratánál felhúzta bőr motoros csizmáját, majd egy fekete bőrdzsekit kapott magára.
Miután kiért a tömb előtti parkolóba, megelégedve látta, hogy a fekete-króm Harley Davidson csendben várja, hogy rápattanjon.
Fél perccel később a V-ikermotor öblös, de határozott hangon feldörrent, majd útnak indult az FBI iroda felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!