Szívesen olvasnátok ezt a könyvet vagy túlságosan lapos a sztori?
Röviden összefoglalva a történet:
Egy 19 éves fiúról szól, Alexanderről. Egyik nap, amikor a szülei elküldik a közeli pékségbe, elrabolja a tulajdonos, és a lánya. Az idő múlásával kiderül, hogy nem véletlenül küldték oda, hiszen az anyja és az apja már születésekor eladták. Többször is megpróbál elmenekülni, de nem sikerül neki, ugyanis amikor egy éves volt egy chipet helyeztek belé, amellyel képesek írányitani a testét mindaddig ameddig a pékség területén tartózkodik. Eközben megjelenik a maffia vezér is, aki először békés tárgyalásokkal próbálja megvenni a fiút. Alex birtokában van egy pendrive, ami valamiért nagyon fontos a vezérnek. Végül sikerül megszöknie az épület területéről, azonban pár utcával arrébb egy nála nem sokkal idősebb fiúba fut bele, Damienbe. A fiú segít neki a menekülésben, úgyanis bosszút akar állni az apján, aki nem más, mint a maffia vezér.
Sajnálom, ha kicsit összedobottan lett leírva, de remélem, hogy érthető.
#1 értem, köszi a választ!:-)
#2 Nem pont úgy képzeltem el, hogy a szüleihez szöknek, hanem több városon haladnak keresztül, míg elérnek egy elhagyatott faluba, ahol úgy gondolják, hogy nem találnak rájuk...
Lehet hogy hülye ötlet...Sőt egyre biztosabb, úgyhogy köszönöm az eddigi válaszokat.
Attól függ, hogy adod elő a történetet. Ez így nagyon kuszának és önellentmondásosnak hat, de gondolom ez a kész sztoriban jobban ki lesz fejtve, és hát egész máshogyan hathat, ha menet közben választ kap az olvasó a felmerülő kérdésekre.
Pl.:
Miért rabolja el a pékség tulajdonosa a srácot?
Miért a saját pékségében tartanák őt fogva, közel az otthonától?
A szülei, akik meg akarnak válni a gyereküktől, miért a sarki pékségben akarják őt tudni, ahol bármelyik szomszéd felismeri?
Senkinek nem tűnne fel, hogy egy nyilvánosan működő pékségben tartanának fogva egy nagykorú embert?
Mindkét esetben az lenne logikus, ha eltűnne a világ szeme elől a srác.
Miért kellett a gyereket elrabolnia a péknek, ha elég lett volna csak a szülőkkel "lebeszélni" a dolgot?
Miért csak a pékség területén működik a chip?
Ki, miért, mi célból ültet egy ilyen high-tech katonai chipet egy gyerekbe, hogy ne hagyhasson el egy pékséget?
Miféle adat lehet azon a pendrive-on, ami érdekes lehet a maffiának, és miért nem a chip iránt érdeklődnek?
A fontos pendrive-ot miért nem vették el tőle, ha már elrabolták?
Stb., stb.
Engem ez így nem csigázott fel, de ha okosan és jól van megírva, ennek is meg lehet a célközönsége.
Nem lapos, inkább kicsit erőltetett, kusza. Nem egészen értem ezt a pékség-szálat, meg hogy miért éppen pékség, továbbá arról sem írtál, hogy miért olyan fontos ez a "fiú", hogy el kell rabolni...
Nem hiszem, hogy elolvasnám, legalábbis pénzért nem :) De ha téged szórakoztat, ne hagyd abba az írást, fejlődhetsz is ezáltal, másrészt a fantáziádnak is jót tesz. Csak ne akard rögtön a könyvesboltok polcain viszontlátni magad...
Ilyen mégcsak eszembe sem jutott. Nem szeretnék írással komolyabban foglalkozni, inkább csak hobbi szerűen. Már volt egy/két történet, amit megírtam, és nem is lettek annyira rosszak véleményem szerint 😅...De kitudja..Lehet hogy pocsékul írtam és csak a Wattpad olvasók voltak elfogultak vele...Ezzel az ötlettel pedig tudom, hogy sok a kusza száll, de nem szerettem volna mindent leírni... Viszont nem tartom valószínűnek, hogy foglalkozni fogok, ennek az ötletnek a kivitelezésével.
Azért köszönöm a válaszokat!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!