Miről olvasnátok legszívesebben egy ifjúsági regényben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 18:17
1/6 anonim válasza:
úgye nem azért kérded, mert te is itt akarsz "öteleteket" gyűjteni? "-_-
2/6 anonim válasza:
Ez emberfüggő. Én imádom a fantasyt. De más mást szeret. De miért nem azt írod, amit Te szeretnél? Így is, úgy is lesznek, akik szeretik és akik nem szeretik a könyved, egyszerűen azért, mert mindenki mást szeret. Tökéletes regény nincs. Írj olyat, amit Te elképzeltél, és ne "befolyásoltasd" magad :)
3/6 anonim válasza:
Fantasy és is.
Bár lehet, hogy te azt nem szereted és nem arról írni, amiről nem szeretünk. Olyat kell írni, amit te szeretsz és amiről te is szívesen olvasnál.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Elírtam: "...nem jó arról írni..."
5/6 anonim válasza:
én is inkább a fantasy könyvek felé húzódom. De én is egyet értek az előttem lévőkkel, arról írj, ami jólesik. Én is írtam már 4 könyvet, most írom az ötödiket és ezekből 4 fantasy. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor írtam őket akkor nem gondolkoztam, hanem leírtam azt, ami jól esett, és ahogy éreztem magamat olyan hangulatú lett a könyvnek az a része. A furcsa még az, hogy amikor még írok akkor én nem ebben a világban élek, hanem ott azokkal a szereplőkkel abban a világban. Nekem eddig mind a 4 könyvemet úgy írtam, mintha én mondanám el, és a mostani is olyan lesz. Ilyenkor a legjobb, mert mintha én lennék a főszereplő és leírom azt is ami például az álmom vagy az éppen akkori vágyam. És akkor még egy mondat, bocsi, hogy egy kisregényt írtam le ide.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért érdekelt, hogy az emberek miről olvasnának legszívesebben.
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld pacsi! :)
2013. dec. 16. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!