Kamaszok! Melyik történet tetszene jobban? Melyiket olvasnátok szívesebben?
Egy halálos beteg tinilány feljegyzéseit, ami arról szól hogy miket tezs meg amíg meghal
Vagy egy hasonlóan kezdődő sztorit, ahol a csaj vérfarkas lesz hogy ne kelljen meghalnia, és új életet kell kezdenie? Kort, nemet légyszi
1., azért mert utálom az olyan történeteket, amikben nemlétező természetfeletti lények vannak. Kár, hogy elrontották ezekkel az összes kamaszoknak való regényt.
17L
hát inkább az első, én sem szeretem a fantasykat.
N/28
1, mert èn is nagyon beteg vagyok de az orvosok azt mondtàk teljesen meggyógyulok.
14/L.
1. de csak ha jól van megírva...
a 2. nagyon nem hoz lázba
17L
Kezd elcsépeltté válni a halálos beteg lány/fiú története, a Csillagainkban a hiba és a Most jó után már csak ezek folynak a csapból.
De akkor már inkább elsőt mondom én is. 17/l
A vérfarkasoktól kivagyok, így az első. A Csillagainkban a hiba kifejezetten nagy kedvencem, de mióta sikeres, tényleg mindenhonnan ilyesmi történetek özönlenek. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!