Kamaszok! Melyik történet tetszene jobban? Melyiket olvasnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Egy halálos beteg tinilány feljegyzéseit, ami arról szól hogy miket tezs meg amíg meghal
Vagy egy hasonlóan kezdődő sztorit, ahol a csaj vérfarkas lesz hogy ne kelljen meghalnia, és új életet kell kezdenie? Kort, nemet légyszi
2014. okt. 16. 16:31
11/24 A kérdező kommentje:
Sosem olvastam es nem is lattam a csillagainkban a hibát, a sztorit se nagyon tudom, hogy miről szól
Leginkább a mielőtt elmegyek ihletett, bár az nem igazán erről szól, de annak hatására született meg a sztori
2014. okt. 16. 18:20
12/24 anonim válasza:
Egyiket se. A Csillagainkban a hibát nagyon utáltam, fantasyból pedig az igényeset szeretem, nem a tucat vámpíros/vérfarkasos tini izéket. 16/l
13/24 anonim válasza:
Őszintén egyik se. :D De ha nagyon kell választani akkor 1.
14/24 anonim válasza:
egyik se szimpatikus, ezek eléggé elcsépeltek, valami plusz legyen bele. viszont kiindulásnak egyik se rossz, mindkettőből nagyon jót lehet kihozni :)
15/L (írópalánta)
15/24 anonim válasza:
Az elsőt olvasnám szívesebben-bár nagyon érzékeny téma, hihetetlenül jól kell megírni, hogy tényleg olyan legyen, aminek lennie kell. Viszont szerintem, ha korunkbeli vagy, és csak úgy szeretnél írni, akkor inkább a második témát válaszd, az kicsit egyszerűbb. 17L
16/24 anonim válasza:
Őszintén szólva egiket se. Más típusú könyveket szeretek.
17/24 anonim válasza:
Az elso jobb lenne, de mostanaban tenyleg rengeteg ilyen tortenet van.
17L
18/24 anonim válasza:
Mindkét történet sablonos. Legyél már egy kicsit kreatívabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!