Mit gondoltok a könyvemről?
Nem tudom. Nekem nem tünik a legeredetibb ötletnek😕
Ha csak ennyit tudnék előzetesen lehet nem olvasnám el.
De akár lehet, hogy még jó is lesz🤷🏻♀️
Én csak a valóságban tudok hasonló példákat ezekre :DD
Bár azok nem lennének jó könyv alapok.
Tegyél bele csavarokat éld ki a kreativitásodat, aztán vagy jó lesz vagy nem.
Olvasatlanul előre lehurrogókat meg se hallgasd. Jó hobbi az írás sok mindent fejleszt. Hajrá!
Erre az egész "egyetlen lány a suliba, mindenki más fiú" dologra nagyon jó érv kell. Mármint, hogy miért ő az egyetlen lány. Mert ha nincs rendes érv, akkor nagyon klisés és gagyi hatást kelt. Ha van rá jó indok, akkor okés. Mert amúgy ez nem olyan valósághű így, mert hát nem sok olyan iskola van szerintem, ahol több száz fiú vagy lány van, és egyetlen egy ember a másik nemből... Ha nincs rá indokod, hogy miért így van, akkor én inkább úgy írnám, hogy van több lány az iskolában, de fiúkból jóval több van. Arra nem feltétlen kell olyan nagy indok, mert az nem annyira furcsa.
Amúgy maga a tanár-diák, meg az ilyenek nem annyira eredetiek, de attól még meg lehet jól írni. Nem csak maga az alapsztori számít, hanem a szereplők, az írásmód...
A végének a kitalálására meg szerintem még ráérsz, nem baj az, ha az elején nincs még minden pontosan megtervezve, elég nagyvonalakban.
#4 es vagyok.
#5 ös sok ilyen iskola van! Vannak témák ami az egyik nemet érdekli a másikat nem.
Az informatika az pont olyan pl ami majdnem csak a fiúkat érdekeli. (Szakgimnáziumokban meg eleve érzésem alapján kicsit több a fiú sima gimikben meg a lány.) Szóval közeli rokonaim (lányok) jártak úgy hogy egyedül vannak lányként az osztályba. (két külön osztályról van szó)
#6-os.
Tudom, hogy vannak olyan sulik, ahol kevesebb van az egyik nemből, ismerettségi körömben is sokaknak van az az osztályában, hogy pl. 20 lány, 4 fiú van.
Viszont a kérdező azt írta, hogy egyedüli lány az iskolában. Nem egyedüli az osztályban, hanem az iskolában. Szerintem ez nem valami gyakori dolog. Egy iskolában általában többszáz diák van, és abból egyetlen egy személy lány csak? Szerintem ez kb. lehetetlen. Max. ha egy pici suliról van szó. De az én sulimban kb. 800 diák járt, durva lett volna, ha ezek közül mindegyikük egy nembe tartozott volna, és csak egy ember az ellenkező nembe. :D Nem tudom, hogy az "egyedüli lány a suliban"-ra milyen indokok létezhetnek, mert ez nem olyan gyakori. :D
#7 Szerintem nem túl nagy túlzás, csak jól meg kell indokolni miért.
Tény hogy nagy iskoláknál elég valószínűtlen. Másik kérdés, hogy effektíve más-e a helyzet a történet szempontjából ha nem egyedül van lányként a suliban hanem mondjuk egy 2 évfolyammal fölötte jár még egy lány (akit sose lát)
No mindegy, szerintem ritka esetben előfordulhat. Egyébként különben is csak egy könyv, ha meg van indokolva minden eladható. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!