Könyvrendelés külföldről a legegyszerűbben? (angol nyelvterület elsősorban)
Akinek van esetleg már tapasztalata külföldi, itthon nem beszerezhető irodalom beszerzésében, attól kérdezném: mi a legegyszerűbb/lehetőség szerinte legolcsóbb (legkevésbé drága, mielőtt valaki beleköt) módja ennek? Van külön erre szakosodott magyarországi bolt(hálózat), webáruház?
Sajnos ebay, amazon nem jön szóba, mert nincs paypalom és tudtommal a vámmal is szoktak lenni gubancok...
Előre is köszönöm a segítséget!
bookdepositoryról szoktam rendelni
nem szoktam külön számolgatni, hogy honnan lenne olcsóbb
Köszönöm a válaszokat!
2. Ezeknek a menetét én nem ismerem, nem szoktam és nem is szeretnék a neten keresztül fizetni. Az amazon.de-n meg feltételezem, amerikai könyveket nemigen lehet megrendelni (?)
3. Köszi! Náluk hogyan fizetsz? Kell paypal hozzá?
De igen. Én lényegében csak amerikai képregényeket rendelek az amazon.de-ről, mivel ha Amerikából rendelném, az egekben lenne a szállítási költség.
Illetve ha online akarsz könyvet rendelni, *mindenhol* ugyanúgy a bankártyát kell majd használnod. Nagyobb távolságú kiszállításnál nem nagyon szokták megadni a lehetőséget, hogy átvételkor fizess.
Óh értem :( Hát ez igen elszomorít. Személyes adatot megadni mindig ódzkodtam a neten, meg annyira nem is értek sajnos a menetéhez. De akkor lehet utánanázek.
Ha valaki tud mégis itthon működő, külföldről könyvet berendelő boltokról, továbbra is várom az ajánlásokat!
Libristo, Enbook
Ott azt hiszem angol nyelvű könyveket árulnak és ha jól emlékszem lehet utánvéttel is fizetni. Nézz utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!