Mi a kamaszkorotok vagy fiatalkorotok legmeghatározóbb könyve?
Az érdekelne, hogy idősebb tizenéves korotakban volt-e olyan könyv ami nagyon nagy hatással volt rátok, esetleg jelentősen formálta a gondolkodásmódotokat, vagy csak szimplán nagyon jó élmény volt:) Ha igen, melyik könyv volt ez? Vagy melyik könyvek?:)
(Persze ha most vagy "kamasz" akkor az érdekelne, hogy jelenleg mi az, amit nagyon szeretsz😊)
Én is imádtam a Harcosok Törzsét... angolul olvastam vagy 15 könyvet a sorozatból.
Verne Gyula könyvei is nagy hatással voltak rám (Kétévi vakáció, A rejtelmes sziget).
17 eves vagyok es nekem Colleen Hoovertol a Velünk véget ér c. könyv volt az, ami teljesen megváltoztatta a véleményemet arról a témaról, amiről szól a könyv.:)
Miután elolvastam megfogadtam, hogy nem fogok itelkezni olyan helyzetrol vagy barmirol ,amit en nem eltem at.
Illetve sokkal empatikusabb lettem az emberekkel szemben(regen teljesen mas voltam sajnos, de az olvasas rengeteg mindenben megvaltoztatott)
:)
Jeff Hirsch - Tizenegyedik csapás
Scott Lynch - Az úri csirkefogó sorozat eddig megjelent három része (az előtörténetet még nem olvastam, mert nincs magyar fordítás)
Wolfgang Hohlbein - Áradat
Ezeket szeretem mostanában. 17l
Nekem az 1984 Orwell-től.
Valamint minden ami Stephen King :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!