Mi a kamaszkorotok vagy fiatalkorotok legmeghatározóbb könyve?
Az érdekelne, hogy idősebb tizenéves korotakban volt-e olyan könyv ami nagyon nagy hatással volt rátok, esetleg jelentősen formálta a gondolkodásmódotokat, vagy csak szimplán nagyon jó élmény volt:) Ha igen, melyik könyv volt ez? Vagy melyik könyvek?:)
(Persze ha most vagy "kamasz" akkor az érdekelne, hogy jelenleg mi az, amit nagyon szeretsz😊)
Nekem nem volt meghatározó se semmi hasonlón, csak nagyon tetszett a könyv. Pár nap alatt kiolvastam a könyveket.
Erin Hunter - A Harcosok Törzse
Ebből van több könyvsorozat is. Én ezeket olvastam:
1.Harcosok Törzse: Hív a vadon
2.Harcosok Törzse: Tűz és jég
3.Harcosok Törzse: Titkok erdeje
Sajna csak ez a három van lefordítva magyarra a könyvsorozatból. Ha kedvcsinálót szeretnél, YouTube-on találsz animált kisfilmeket pár fejezetről. :)
Rám a John Green könyvrk voltak nagy hatással. Alaszka nyomában Csillagainkban a hiba Papírváros. Nagyon szeretem még Leiner Laura összes könyvét, illetve ha szereted az utopisztikusat érdemes elolvasnod az Utvesztő sorizatot az Éhezők viadala trilógiát és a Beavatott trilógiát.
16/l
Vannak benne azóta megcáfolt "tézisek", de miután elolvastam, egész másképp szemléltem a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!