Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik volt életetek legmeghat...

Melyik volt életetek legmeghatározóbb, legjobb, a legnagyobb hatást keltő animéje, ami úgy igazán magával ragadott titeket?

Figyelt kérdés
Címre lennék kíváncsi meg arra is, hogy miért és hogy mi tetszett benne, mi az, ami nagyon megfogott benne? Melyik ezek közül az, amelyiket bátran ajánlanátok másoknak is?

2016. jan. 16. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Death Note

Maga a történetvezetés, de a karakterek jellemvonása is nagyon kifejező.

2016. jan. 17. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. A leg magávalragadóbb-ra a FMAB-t mondanám, hihetetlenül színes világa van amiben nagyon jól el lehet merülni, főleg a fiatalabb korosztálynak.

A legnagyobb hatású.. Evangelion +EoE

Azt viszont nem ajánlom bátran, mert nem egy könnyű darab, kell hozzá némi érettség hogy átjöjjön a mondanivalója.

2016. jan. 17. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Szintén FMA Brotherhood, okok ugyanazok:) (Bár mondjuk azt a fiatalabb korosztályosat cáfolnám, vannak benne olyan elejtett megjegyzések, amiken egy érettebb személyiség napokig el tud gondolkodni.)
2016. jan. 17. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legmeghatározóbb anime, amit láttam, a Wolf's Rain volt, ugyanis ez volt az első, amit japán szinkronnal és magyar felirattal néztem végig.

Ezen kívül nagy hatással volt rám a Code Geass, nagyon sokáig a legnagyobb kedvencem volt.

Aztán megnéztem a Rainbow-t, ami "letaszította a trónjáról" a Code Geass-t, nem láttam még olyan animét, ami ennyire reálisan ábrázolja az emberek közötti igaz barátságot.

Utána jött a Mahou Shoujo Madoka Magica, amit szintén a karakterek közötti barátság miatt kedvelek igazán, és a kedvenc női karakterem is ebben az animében található (Akemi Homura).

Két anime van, ami igazán magával ragadott: ez a kettő a Gintama és a Shinsekai Yori. A Gintamában egyszerűen mindent szeretek: a szereplőket, a zenéket, a grafikát, a történetíveket, a poénokat... a Shinsekai Yorit pedig egy nap alatt végignéztem, annyira tetszett, és érdekelt, mi lesz a vége, ugyanakkor hihetetlenül nyomasztó és sokkoló is egyben.

2016. jan. 17. 10:31
 5/11 anonim válasza:
AnoHana *-*
2016. jan. 17. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Shinsekai Yori

Nana

Kimi ni Todoke

2016. jan. 17. 17:22
 7/11 Spilerke ***** válasza:
Több is volt. Az egyik ilyen volt gyerekkoromban a DBZ, de akkoriban azt sem tudtam mi az a anime. Majd később ezt követte a FMA Brotherhood, és a Death Note. Az utóbbit már azért kezdtem el nézni, mert a főszereplő karaktere hasonlított az enyémhez, ezután jött a Code Geass, és végül a Steins;Gate. Ez a három anime azért volt meghatározó, mert a főszereplők karaktere látásmódja kisebb-nagyobb részben azonos volt az enyémmel. Én ezeket bátran ajánlom neked, de van egy sejtésem, hogy mindet láttad.
2016. jan. 17. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
A gintama, mielött láttam volna azthittem, hogy minden féle animét láttam már, de mikor elinditottam az első részt az anime szó szerint magába szippantott. (főleg az tetszett benne, hogy nem végig a komolytalankodás megy benne, hanem tud a maga nemében komoly is lenni. Emelett a remek humor,paródia is felejthetetlenné tette.)
2016. jan. 17. 21:08
 9/11 Spilerke ***** válasza:
A gintamát még nem láttam, de azt hiszem most belenézek. :D
2016. jan. 18. 09:27
 10/11 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik a Death Note és Code Geas eddig a legnépszerűbbek.

A Coda Geasst nem ismerem, de a Death Note az számomra is alap darab. azt hiszem én is kijelenthetem, hogy ez eddigi életem legmeghatározóbb animéje volt.

Sosem voltam az a fajta, aki falta az animéket, csak párat láttam, a legtöbb nagyon idegesített, főleg a rózsaszín hajú kiscsajok visítozása, meg az agyzsibbasztó szereplők miatt, de a Death Note rádöbbentett, hogy szerencsére nem csak ilyenek léteznek :)

2016. jan. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!