Melyik volt életetek legmeghatározóbb, legjobb, a legnagyobb hatást keltő animéje, ami úgy igazán magával ragadott titeket?
Death Note
Maga a történetvezetés, de a karakterek jellemvonása is nagyon kifejező.
Jó kérdés. A leg magávalragadóbb-ra a FMAB-t mondanám, hihetetlenül színes világa van amiben nagyon jól el lehet merülni, főleg a fiatalabb korosztálynak.
A legnagyobb hatású.. Evangelion +EoE
Azt viszont nem ajánlom bátran, mert nem egy könnyű darab, kell hozzá némi érettség hogy átjöjjön a mondanivalója.
Az egyik legmeghatározóbb anime, amit láttam, a Wolf's Rain volt, ugyanis ez volt az első, amit japán szinkronnal és magyar felirattal néztem végig.
Ezen kívül nagy hatással volt rám a Code Geass, nagyon sokáig a legnagyobb kedvencem volt.
Aztán megnéztem a Rainbow-t, ami "letaszította a trónjáról" a Code Geass-t, nem láttam még olyan animét, ami ennyire reálisan ábrázolja az emberek közötti igaz barátságot.
Utána jött a Mahou Shoujo Madoka Magica, amit szintén a karakterek közötti barátság miatt kedvelek igazán, és a kedvenc női karakterem is ebben az animében található (Akemi Homura).
Két anime van, ami igazán magával ragadott: ez a kettő a Gintama és a Shinsekai Yori. A Gintamában egyszerűen mindent szeretek: a szereplőket, a zenéket, a grafikát, a történetíveket, a poénokat... a Shinsekai Yorit pedig egy nap alatt végignéztem, annyira tetszett, és érdekelt, mi lesz a vége, ugyanakkor hihetetlenül nyomasztó és sokkoló is egyben.
Shinsekai Yori
Nana
Kimi ni Todoke
Úgy tűnik a Death Note és Code Geas eddig a legnépszerűbbek.
A Coda Geasst nem ismerem, de a Death Note az számomra is alap darab. azt hiszem én is kijelenthetem, hogy ez eddigi életem legmeghatározóbb animéje volt.
Sosem voltam az a fajta, aki falta az animéket, csak párat láttam, a legtöbb nagyon idegesített, főleg a rózsaszín hajú kiscsajok visítozása, meg az agyzsibbasztó szereplők miatt, de a Death Note rádöbbentett, hogy szerencsére nem csak ilyenek léteznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!