Mi volt a legjobb, legmeghatarozobb ezoterikus konyv az eletedben?
Dethlefsen: A sors, mint esély.
Szepes Mária: Vörös Oroszlán
Bert Hellinger: Megismerni, ami van
Michael Talbot - Holografikus univerzum
Habár ez nem ezoterikus, hanem inkább tudományfilozófiai könyv, de felölel szinte mindent ami "természetfeletti".
Raymond Moody - Élet az élet után
Ez is csak félig-meddig ezoterikus.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Az elsö egy regi könyv volt, Gyogyito kezek a cime, de ezt 2 hetvege alatt nem fogod vagni. :)
A masik, Walsch: Beszelgetesek Istennel trilogiaja, ennek nagyobb az eselye. A legföbb mondanivaloja: hogy magad is felveheted ezt a kapcsolatot, es milyen kerdeseket kapsz a könyvben feltett kerdesekre? Megdöbbentö, hogy nekem 99%-ban ugyanezek a valaszok jöttek meditacioban. Emiatt erzem ezt egy nagyon fontos könyvnek.
José Silva Robert B. Stone- Gyógyíthatsz
Szerintem jó és aránylag megbízható, sajnos tényleg sok a "szemét" könyvekben.
Nekem a" Sors, mint esély" nem tetszett, depressziós hangulatú, úgyis minden mindegy alapú iromány.
Nagyon koszonom minden kedves valaszolonak!
Erdekes mert az itt felsorolt konyvek kozul eddig csak a gyogyito kezeket olvastam. Nehez lesz donteni. :)
nekem ez tűnt elég komolynak, amivel még szeretnék többet foglalkozni, ha lehetőségeim engedik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!