Breaking dawn olvasók! Ti ezeket nem tartjátok igazságtalannak?
Arra gondolok,hogy példáúl amikor Bella megtudja,hogy Jacobnak Nessie vésődött be,kis híján megölte volna,ha Seth nem lép közbe,így az ő csontjait törte össze.
Na most,amikor Jacob elmegy Carliehoz,és elmondja neki a helyzetet,hogy mi ő,hogy megkönnyítse Belláék dolgát,és megtudja Bella akkor rettentő dühös Jacobra. És neki áll ffelljebb,és Jacobnak kell megalázkodnia,hol ott Bella megakarta ölni.
Ti nem vettétek észre,hogy mind a négy kötetben Jacobnak "megkell" alázkodnia Bella elött?
De miért neki?Edward szent,és Jacob az örökös hibás mindenért?
Úgy ahogy mondod!A new moon-ban Jacob volt az aki mellé állt szerette stb..és ezt a további 2 könyvben sehol sem kapja vissza,azt a törődést,szeretetet.Inkább megaláztatást,kínt.A Breaking Dawn-ban kilép a falkájából Bella miatt,ő áldozatokat hoz érte,és azt kapja,hogy Edwardal jót röhögnek rajta,minden kutyának elmondják,és "annak örülhet,hogy hadják,hogy Nessie közelébe legyen".
Bella egy szánalmas liba. -_-"
igenigen!!!én egyébként végig Jacobnak szurkoltam,amikor az Eclipse-ben azt mondja,hogy várni fog rá amíg a szive megszűnik dobogni...azon elolvadtam! az a kis nyomi meg pofonvágja-_- szép kis hála azért,hogy életben tartotta.
és még a végén képes azt mondani,hogy szertei,de edwardot jobban...miközben szerencsétlen összetört csontokal fekszik,ami szintén a miatta kitört harcban következett be...no comment. Bella egy ribanc.
értem én,hogy szereti Jacobot és nem akar nélküle élni,de ez önzés amit csinál
Én is Jacobnak szúrkoltam:)
Bella nagyon önző,akkkor legalább ne áltatta volna Jaket.
De ő a "tökéletes" Edwardot választotta,mert ugye nála nincs,szebb,kedvesebb jobb lelkű férfi -_-"
Ő fele annyit nem tett Belláért mint Jake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!