Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Breaking dawn olvasók! Ti...

Breaking dawn olvasók! Ti ezeket nem tartjátok igazságtalannak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy példáúl amikor Bella megtudja,hogy Jacobnak Nessie vésődött be,kis híján megölte volna,ha Seth nem lép közbe,így az ő csontjait törte össze.

Na most,amikor Jacob elmegy Carliehoz,és elmondja neki a helyzetet,hogy mi ő,hogy megkönnyítse Belláék dolgát,és megtudja Bella akkor rettentő dühös Jacobra. És neki áll ffelljebb,és Jacobnak kell megalázkodnia,hol ott Bella megakarta ölni.

Ti nem vettétek észre,hogy mind a négy kötetben Jacobnak "megkell" alázkodnia Bella elött?

De miért neki?Edward szent,és Jacob az örökös hibás mindenért?

2010. júl. 31. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Bella egy hisztis liba.egyre jobban utálom.Már a New Moon-ban sem szerettem ahogy Jacobbal bánik:/
2010. júl. 31. 11:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Eggyet értek!Adja a szentet,de szegény Jacobbal amit tesz,fenn hordja az orrát Jacob elött nagyon!
2010. júl. 31. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen!meg állandóan lejárkált hozzá,mert ,hogy ő nem tud Jacob nélkül élni,meg "Te vagy az én személyes Napom"..pfff...aztán feltűnik a szent életű Edward és már nem is kell annyira az a Nap..hálátlan,telhetetlen kis ****....wáááá:D:D
2010. júl. 31. 11:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Úgy ahogy mondod!A new moon-ban Jacob volt az aki mellé állt szerette stb..és ezt a további 2 könyvben sehol sem kapja vissza,azt a törődést,szeretetet.Inkább megaláztatást,kínt.A Breaking Dawn-ban kilép a falkájából Bella miatt,ő áldozatokat hoz érte,és azt kapja,hogy Edwardal jót röhögnek rajta,minden kutyának elmondják,és "annak örülhet,hogy hadják,hogy Nessie közelébe legyen".

Bella egy szánalmas liba. -_-"

2010. júl. 31. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

igenigen!!!én egyébként végig Jacobnak szurkoltam,amikor az Eclipse-ben azt mondja,hogy várni fog rá amíg a szive megszűnik dobogni...azon elolvadtam! az a kis nyomi meg pofonvágja-_- szép kis hála azért,hogy életben tartotta.

és még a végén képes azt mondani,hogy szertei,de edwardot jobban...miközben szerencsétlen összetört csontokal fekszik,ami szintén a miatta kitört harcban következett be...no comment. Bella egy ribanc.

értem én,hogy szereti Jacobot és nem akar nélküle élni,de ez önzés amit csinál

2010. júl. 31. 12:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is Jacobnak szúrkoltam:)

Bella nagyon önző,akkkor legalább ne áltatta volna Jaket.

De ő a "tökéletes" Edwardot választotta,mert ugye nála nincs,szebb,kedvesebb jobb lelkű férfi -_-"

Ő fele annyit nem tett Belláért mint Jake.

2010. júl. 31. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is igazságtalan a történet, és mikor a könyv végére értem, nem tudtam teljes szívemből örülni Bellának és Edwardnak. Ha már ennyire nyomorú sorsot írt Jacobnak, legalább a végén Nessi hirtelen megnőhetett volna, és boldoggá tehette volna. Így maradt a "megtűrt büdös kutya" a gyerek mellett. Nem tetszett, mert igazságtalan. De az igaz, hogy az élet is az, de ha már mese, akkor lehetne szebb is.
2010. júl. 31. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Így van!Ha már mese lehetne szebb is,nem ilyen igazságtalan=(
2010. júl. 31. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
A Breaking Dawn a legrosszabb a négy könyv közül, Bella meg egy hisztis liba tényleg, nagyon idegesítő...
2010. júl. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!