Nem tartjátok igazságtalannak, hogy képzett énekesek jelentkeztek az X faktorba?
letett valamit az asztalra= sikeres, elismert amit csinált
Nikolsaról nem hallottam az x faktorig, szerintem te is csak azóta tudod, hogy próbálkozott ő már, csak nem futott be, mióta a tv-ben szerepel. Mariann egy darabig Az Unisex énekese volt, de ő rá se emlékeztem. Azért az erős kifejezés, hogy letettek valamit arra az asztalra. Pedig baromi tehetségesek, ezért miért ne lehetne számukra utolsó próbálkozás az x faktor? ( Hogy valóban legyen mit letenni az asztalra)
Szabó Mariannra az unisexből emlékeztem, de olyan rég volt, hogy már majdnem el is felejtettem.Nikolasról soha nem hallottam előtte.Akit ismertem és imádok, az Csabi, na őt régóta hallgatom.
Igazságtalan-e?Nem.Mariann is kiesett, bár tehetségesebb Dorkánál szerintem.
Szarból nem lehet várat építeni, ha most csupa képzetlen és amatőr jelentkezne, még ilyen színvonal se lenne xD
És egyik se ért el igazán semmit. Ez a műsor pedig a lehetőségről szól, nem arról, hogy hülyegyerekből csináljanak feltétlenül sztárt... (bár mennyit ér egy ilyen szuper műsor: nézd meg lüszike klipjét. XD)
Inkább azokra haragszom, akik bepénzelték magukat a műsorba.
"Nicolas és Szabó Mariann"
Életemben nem hallottam róluk. Ha eddig sem tudtak felmutatni semmit, a műsor után sem fognak. Sehol sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!