Elolvasnátok egy ilyen könyvet?
de Sade márki-t régen olvastam én is.Igaz könyvben és nem a wikipédián..Több jó könyv is foglalkozik vele..
De a te álmaidat nem hiszem,hogy olvasnám,mert nem érdekel..Mindenki álmodik(én is),de ez még messze van attól,hogy el is olvassam...
"nagyon jó álom volt olyan mint egy tök jó film és úgy döntöttem megírom,"
Akkor most az álmodat írnád le mint alapsztori??
Nem hiszem,hogy elolvasnám...Nekem elég a saját álmom..:) Én a saját álmaimat mindig a páromnak mesélem el..
(tegnap nagy emberfogú ördöghalakról álmodtam:) )
Na végre valaki nyitottabb lény is idetévedt!
Szóval, a regény lényegében de Sade életét meséli el néhány olyan dologgal sűrítve amit csavaros elmém kiötlött.A sztori lefesti de Sade által elképzelt világot (persze nem csak erről szól) és megmutatja a másik énét is amiben a rengeteg erőszak és mocskos mű megírása mellett van egy nő aki 15 éves kora óta a szeretője!Ez a hosszú sztori egészen 4 éves korától haláláig mesél (persze néhány év kihagyásával)Elmeséli, hogyan változtatta át nagybátyja ártatlan fiúból perverz vadállattá, hogyan szerzett hívőket maga mellé, hogyan teltek börtönévei, hogyan születtek meg művei, hogyan botránkoztatta meg a francia arisztokrata réteget,hogy gyűlölte apját,hogyan építette fel világát és végül, hogyan juttatta akasztófára egyetlen szerelmét!
Téged érdekelne?
Újra 2. vagyok.
Örülök, hogy leírtad, és így most még inkább érdekel!
Tuti, hogy elolvasnám a regényt, érdekesnek találom az alapsztorit. Szóval csak hajrá, csak biztatni tudlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!