Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok a következő...

Elolvasnátok a következő témájú könyvet?

Figyelt kérdés
A főszereplő és az öccse mind a ketten alakváltók (vérpánok, aki olvasta az Anita Blake-t ne kezdjen el anyázni, csak az ötlet van onnan, amúgy teljesen más). Azt gondolják, hogy nincs rajtuk kívül más, de aztán rájönnek, hogy sokkal többen vannak mint gondolták volna. egy alakváltó testvériség venné pártfogásba őket, de nem megy teljesen simán, mert nekik sokkal több jelentőségük van az alakváltók között mint gondolnák... első próbálkozásom, várom a válaszokat!
2009. szept. 5. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissé sablonos. Bocsi, de ha bemennék egy könyvesboltba, nem ezt a könyvet venném meg.
2009. szept. 5. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát így ennyiből nem tudom eldönteni, hogy milyen is lenne. De azt viszont tudom, hogy ha valami megfog benne pl: ez az alakváltós dolog, akkor lehet, hogy érdekelne és egy próbálkozás miatt elolvasnám.
2009. szept. 6. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ötlet egy kicsit tényleg sablonos:$ viszont sok minden függ az író stilusától ,pl. a Harry Potter könyvek.Őszintén megvalljv nekem nem tetszik az írónő stilusa,sőt kínszenvedve olvastam el ,mert lapos ,viszont az ötletei csodásak:D:Dés érdekesek:)De az én példémra van milliónyi ellenpélda és hasonló példa is..:)Szóval összeségébe kell "látni" egy könyvet..:)Ha írni készülsz akkor sok sikert!
2009. szept. 7. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat en nem tudom hogy sablonos-e vagy nem mert nem olvastam meg ilyen alakvaltasrol szolo konyveket de teny hogy szamit az iro stilusa...lehet hogy elolvasnam...:)
2009. szept. 8. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

létezik ez a könyv vagy te szeretnél írni?

ha létezik , akkor írd meg a szerzőt és a címét lécci

mellesleg én elolvasnám, mert szeretem az ilyen témájú, jellegű könyveket. És igaza van annyiban az előttem szólóknak, hogy ez tényleg függ az írás stílusától is.

A legjobb példa erre Twilight-True Blood (aki nem tudja miről van szó, annak bocsi, de most nem kezdem el magyarázni) A True Bloodról azt hittem, hogy nagy koppantás az egész, de ahogy elkezdtem olvasni, már az első percben magával ragadott, azóta már a sorozatot is megnéztem, és várom a 2. részt is nagyon!

2009. szept. 9. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Elolvasnám
2009. szept. 9. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:

15:21nek, én szeretném írni, pontosabban már írom.

köszi a válaszokat, remélem tudok annyi stílust belevinni,hogy ne legyen sablonos. :)

2009. szept. 10. 15:17
 8/8 anonim válasza:
Én valszeg elolvasnám mert igen szimpi a legtöbb "természet feletti " dolog számomra mert ahogy olvastam ez az :D
2009. dec. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!