Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az minden nap, hogy...

Miért van az minden nap, hogy elkezdek olvasni, és az első 5 oldalnál leteszem a könyvet. Előtte elmegyek egy nagyot mozogni és kifárasztom magam de így se megy. Csak mocorgok a helyemen és nem tudom mit olvasok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 17:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Pedig ugye most még dolgozni se kell menni így tengernyi időm lenne. Pedig nagyon szeretnék olvasni.
2020. ápr. 15. 17:33
 2/4 anonim válasza:
Lehet az a baj, hogy olyan könyvet választasz ami nem köti le annyira a figyelmed... Próbálj olyan könyvet keresni ami nagyon érdekel, olvass ismertetőket, kritikákat, hogy legyen motivációd. Ne úgy állj neki hogy én most elolvasok 200 oldalt hanem kezd egy fejezetnél,de akkor azt olvasd végig.
2020. ápr. 15. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert nem köt le a könyv...

Próbálj másikat.

De ne erőltesd,ha a filmek/sorozatok kötnek le,nézd azt.

Hmmm,hangoskönyv/automata könyvfelolvasás?! (Nekem beválik,és közben,mosok,főzök,kézimunka,internet...stb)

2020. ápr. 15. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. ápr. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!