A Vámpírnaplóknak csak az első két része jelent meg könyvbe?
Figyelt kérdés
Mert az Alexandra kiadónál úgy van kiirva hogy Tombolás, miközben az igazi kiadója a könyvmolyképző, de azoknak a honlapján meg úgy van kiirva a címe hogy Harag.Akkor most melyik az igazi címe? Egyáltalán megjelent már?2010. júl. 25. 21:43
1/4 anonim válasza:
Az első három jelent meg és az a címe, ami a Könyvmolyképző oldalán van, vagyis Harag. Én a Libri könyvesboltba láttam a polcokon. :) Tehát megjelent. :)
2/4 anonim válasza:
Nem könyvbe, hanem könyvben. Figyeljünk már oda!
3/4 A kérdező kommentje:
XDD Oké...Na mondjuk, nem azt kérdeztem, hogy: Hé, skacok, ezt a mondatot helyesen írtam? Javítsátok már ki a hibáimat! xdd Nem mindegy neked hogy hogy írom? :D Inkább az igazi kérdésre válaszoltál volna. Persze, ezt már megtették előtted, köszönöm, első válaszoló!Nem tudom, hogy te egy kérdésbe azt nézed hogy hány hibát vétet az ember? Sosebaj :) Ja, légyszi, most is ellenőrizd a hibáimat! :P És oktass ki!
2010. júl. 27. 22:14
4/4 anonim válasza:
Ja én azt hittem, hogy a 3. csak most fog :) mondjuk engem nem érdekel a vámpír naplók, csak mintha azt láttam volna az egyik könyvkatalógusban, hogy a 3-4.rész csak most fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!