Véleményeznétek a versem első versszakát?
Valaki szerint túl van magyarázva, szeretnék javítani. Valaki legyen szíves segíteni.
"Álmomban mertem álmodni,
Ébren már az sem merek,
Csukott szemem hazudik,
Bár nyitottal vak leszek"
Halihó😊
Tudom véleményt szeretnél kapni, de ebből az egy versszakból nem sokat lehet megállapítani. Ha verseket írsz, akkor gondolom sokat is olvasol, tudod, hogy a vers akkor jó, ha végigolvasva valami összeáll benned. Így sajnos ez az élmény elmarad, így én is csak 4 sort látok egymás mögött, mondanivaló és tartalom nélkül.
Nem mondom, hogy a versed rossz, mert nem olvastam az egészet, ahogy azt sem mondhatom, hogy jó, épp ezen okból.
Esetleg ha kiírnád az egészet, úgy egyszerűbb lenne a véleményezés.
Utolsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy szerintem a válaszoló nem 9 éves, gondolom ezzel te is tisztában vagy, csak oda akartál vágni neki.
Ha pedig tényleg azt gondoltad 9 éves, akkor gondolj picit bele, hogy honnan ismerné egy gyerek József Attilát és honnan ismerné fel az esetleges párhuzamot.
A kritikát tudni kell fogadni, akkor is durva, akkor is, ha nem értesz vele egyet. Fejlődni fogsz általa, de nem megsértődni kell, ha valaki nem alél el 4 sortól.
Ébren már azT sem merek
Amúgy jó, érzem, hogy mondani akar valamit... Írj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!