Xbox One-t akarok venni. Megéri? Akinek van vagy volt az kérem írja le pozitív/negatív élményét a konzolal kapcsolatba.
Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 23:08
1/7 anonim 

válasza:

Tudod, hogy mi alapján dönts?
A játékkínálat! Én azért adtam el, mert sokkal jobban bejöttek a PS4 exkluzív címei.
Technikailag szuper gép.
2/7 anonim 

válasza:

Ugyan azt tudom mondani, mint az #1 válaszoló.
A Ps4-es exkluzív játékok sokkal jobbak jelenleg és az idei év akkorát durrantott, hogy az Xbox a közelében sincsen.
Elég csak megnézni ezt a pár címet:
-The Last of Us
-God of War
-Detroit
-The Last of Us Part 2
-Spider-Man
-Shadow of the Colossus
Ezek zseniális játékok és sajnos csak PS4-re adták őket ki.
3/7 anonim 

válasza:

-Horizon Zero Dawn
Ezt lehagytam.
4/7 anonim 

válasza:

Nézd meg, hogy érdekelnek-e a PS4 exkluzívok. Nem? Akkor simán megéri az Xbox.
5/7 anonim 

válasza:

Az egyetlen indok PS4-et venni, hogy ha bejönnek az exkluzív címei. Ha nem különösen érdekel, akkor irány az Xbox háza tájára, mert azon kívül gyakorlatilag ott szinte minden jobb. EA Access, GamePass, Visszakompatibilitás, Play Anywhere címek és szinergizáció PC-vel (ha érdekel), GamePassban minden Microsoft cím Day1-tól szerepel, kontroller meg szubjektív.
6/7 anonim 

válasza:

#5: Bírom, mikor valami barom 0%-ra lepontoz egy választ, amiben kizárólag tények szerepelnek. Mert amit az 5-ös leírt, azok bizony tények (mondom ezt úgy, hogy aktív felhasználója vagyok mindkét konzolnak), szolgáltatások tekintetében a Sony a közelében sincs a Microsoftnak.
7/7 anonim 

válasza:

#6-os: Ez sajnos úgy működik, hogy ha valaki a PS4-et szereti, és ellene beszélnek, azt leszavazzák. Rengeteg konzolos csoportban voltam már, és 95%-uk teljes mértékben retardált fanboy, mindkét oldalról. Rettenetes pusztulat a gamer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!