Mennyire éri meg 4D-ben nézni egy filmet? Sokat tesz élményhez? Minden vélemény, tapasztalat érdekel a 4D kapcsán, legyen az pozitív vagy negatív.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 08:13
1/3 anonim válasza:
Embere válogatja, engem pl. jobban lázba hoz egy IMAX, mint a 4D.
2/3 anonim válasza:
A Kingsman 2-t néztem, nem tetszett a 4D. A szagok jók voltak, a víz és a szél gagyi, a szék mozgása felesleges.
Egyszerűen egy rángatástól nem érzem azt hogy egy autóban ülök... Aki el tud rugaszkodni attól hogy egy vetítőteremben van, annak bejöhet. Hasonlat: ha Tom Cruise mászik fel egy jégfalon, bejön a jegyszedő csaj és a kezembe ad 2 jégkockát, nem fogom azt hinni hogy jégen vagyok. Nem is ez a cél, csak hozzáad a moziélményhez? Hát jó. Én a 3D-t se szeretem, meg a nachos-t se. Fb posztban jól néz ki XD
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Végülis arra jutottam, hogy egyszer érdemes kipróbálni, aztán majd meglátjuk, hogy utána megéri e. :)
2018. máj. 3. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!