Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 vagy Sims 4 a jobb?

Sims 3 vagy Sims 4 a jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvastam már itt ilyen kérdéseket hogy melyik a jobb de mostanit nem igazán találtam és lehet hogy azóta fejlesztettek már a sims 4en is. Kinek melyik? És melyik kiegészítőt ajánljátok? Eddig csak a Sims 2vel játszottam és ott mindigis zavart, hogy amikor házat csináltam akkor ott volt a lift, garázs stb de nem használhattam, úgyhogy olyan kiegészítőket várnék elsősorban még amelyikben benne vannak az olyan elemek amiket az alap játék nem ad, de beleteszik, hogy azért kiegészítővel van ilyen is. Remélem érthetően fogalmaztam.
2018. nov. 22. 20:11
 1/4 anonim válasza:
0%
job a sim s 3 mert az jobb
2018. nov. 22. 22:44
 2/4 anonim válasza:
Sims3
2018. nov. 24. 06:47
 3/4 anonim válasza:
Sims3 évszakok(seasons) és generations(nemzedékek) és a world adventure kieg sem rossz. Nekem origines van eredeti
2018. nov. 24. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 jobban tetszik. Résztelesebb, több a lehetőség pl vámpíroknál. Nekem az a kedvencem. A 3 is jó volt a maga idejében, de arra már nem gyártanak kiegészítőket, az évek alatt meguntam.
2018. nov. 28. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!