Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mennyivel jobb/ros...

Szerintetek mennyivel jobb/rosszabb a Sims 3 a Sims 4-nél?

Figyelt kérdés

Példákat is írjatok lécci:)

Nekem csak a 3 van meg, de imádok vele játszani:)))

2014. nov. 23. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk a 3-ba az a jó hogy nem angol!:D

- Sims 4be viszont sokkal könnyebb házat építeni és van benne kereső is:)

- gyorsabban tölt be mind a Sims 3

- amúgy Sims 3 azért jobb MÉG mert annak vannak kiegjei:) Sims 4nek meg nincs

- Tetszik a 4.be pl az hogy ha festik a Simem vagy akármit csinál, tud beszélgetni igy egyszerre akár két szükségletet is tud nőni

- Sims 4nek a hibája csupán annyi hogy alig vannak benne tárgyak, több van a 3. résznek az alapjátékába mint ennek, kicsit szemétségnek érzem ezt

- Tetszik ea 4ben ez az érzelmi dolog :

ennyi jutott eszembe, remélem segítettem :)

2014. nov. 24. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a háromban az a jó hogy (szerintem) könnyen kezelhető szeretem benne a munkákat de az egyik legfőbb ok hogy jobb mint a négy az az h van benne szabad világ. Például ez nincs a négyben. Én is hárommal játszok de megvan a négy is de szerintem az most még nem az igazi.
2014. nov. 25. 18:41
 3/8 anonim válasza:

Én ezzel úgy vagyok,hogy a 3-mat szeretem!:D nem angol,könnyen kezelhető.A sims4 se rossz,de nem tudok rajta játszani mert angol és rohadtul hülye vagyok angolból!:DD

Meg már a 3-mat szoktam meg,és IMÁDOOOM!*-*

2015. jan. 5. 06:37
 4/8 anonim ***** válasza:
4-hez már csinálnak Magyarítást:)
2015. jan. 5. 17:41
 5/8 bri11 ***** válasza:
Első válaszoló: "nemrég" jelent meg a Sims 4, nyilván érthető, miért nincsenek MÉG kiegészítői :) A későbbiekben biztosan lesznek ^^ :) Bár én erősen pártolom a Sims 3-at, és jódarabig pártolni is fogom :D Nem leszek elvetemült rajongó, aki rögtön robog a boltba megvenni a Sims 4-et, amikor megjelen :D
2015. jan. 10. 23:00
 6/8 bri11 ***** válasza:

Még valami: a sims 4-hez NEM LESZ MAGYARÍTÁS!

Angolul jött ki, úgy is marad. Több oldalt böngésztem át a válasz miatt (vagy 6-ot), mindegyiken az volt, hogy nem lesz magyarítás. Ha nem, hát nem. Legalább kevesebb vásárló lesz az angoltudás miatt :'D (én sem vagyok valami szuperagy, max. a játék felét érteném:D tehát, SIMS3!)

2015. jan. 10. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekemm Apukám letöltötte a sims 4et,nde lehet, h visszamegyek a sims 3hoz, mert nem magyar, és nincsenek állatok :|
2015. júl. 29. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Van kiegészítő get to work.. Nem lett valami jó
2015. aug. 7. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!