Sims3 vagy Sims2?
A sims 2.
Szerintem a sims 3 ban csunák az uj arcok és nem olyan finomak a simek vonásai.
És a sims 3 sokkal bonyolultabb is,mint a sism 2,a sims 2 hoz tobb a kiegészíto gyorsabban barátkoznak a simek,és a sok tévhit ellenére itt is lehet látni a szomszéd házakat a telekrol.
A sims 2 ben tobb családdal is játszhatsz ugy hogy nem kell kikeresgélni meg város váltani stb.
Imádom nekem megvan a sims 2 sims 3 osszes kiegészítovel,de én a sims 2 ajánlom.
Sims 3.
több tulajdonság közül lehet választani, több munkalehetőség, a ruhák ingyen vannak, szinte bárminek egyedi stílust tudsz készíteni (pl, bútorok színét/mintáját tetszés szerint szerkesztheted), több bútor, tudsz pl. horgászni meg több ember is tud beszélgetni egymással :)
Sims2-re szavazok.
Játszottam a Sims3-mal is, de nem tetszett annyira.
Nekem kevésbé tetszenek az emberek, ruhák, növények.
Valósághűbb: szerintem sokkal nehezebb különleges dolgokkal foglalkozni, a hétköznapi dolgok annyira lekötik a Simet.
Ha a Sims2-ben nem szerettük, hogy fél óra lejönni a lépcsőn az emeletről, akkor itt nem szeretjük, hogy órákig lehet körbebiciklizni a városon. Amit töltési időn megspórolunk, azt valós játékidőből "veszítjük el". Persze ez a valóságban is így van, de a Sims2-ben, ha egy órára, vagy egy hétre elmész otthonról, mikor hazaérsz, minden ugyanúgy van, ahogy hagytad.
A Sims3 nagy újítása, hogy a város folyamatosan él, és változik (persze, lehet ezt beállításokkal limitálni). Rengeteg az NJK városlakó, és a rajtad kívülálló esemény. A Sims2-ben megteheted, hogy az egész városban minden házban a te karaktereid laknak, és teljesen dinamikusan öregszenek, pont ahogy te akarod. Ha a nagyit beköltözteted egy kis házba a város szélén, sosem fog meghalni. Ha valaki terhes lesz, tuti csak akkor születik meg a baba, ha éppen vele játszol. Járhatsz egyszerre egyetemre a nagypapád gyerekkori barátjával. És ezen kívül még iszogathatod az életelixírt az örök fiatalságért.
Ami jó újítás a Sims3-ban, az az építkezés. Az "egy méteres" háló helyett "fél méteres" raszterben lehet bútorokat elhelyezni, akár átlósan is. És sokféle előre definiált vagy akár SAJÁT mintával ki lehet színezni bármit. Nem kell azzal szenvedni, mint a Sims2-ben, hogy még véletlenül sincs olyan szék, ami ugyanabból a fából készült, mint az asztal. Csak át kell színezni őket.
A sötétítő függönyöd lehet olyan színű, mint az ágytakaród stb...
Viszont pont emiatt, míg a Sims2-ben egy-két szabály észben tartásával pillanatok alatt lehet csinos és praktikus házikókat tervezni, a Sims3-ban napokig el lehet szöszmötölni a berendezéssel, mire minden úgy néz ki, ahogy szeretnénk - mert ha nem, akkor viszont kapunk egy ízléstelen összevisszaságot.
Végül de nem utolsó sorban a Sims3-nak nagyobb a gépigénye. Nekem pl. a városban ugrálást elég jól bírta (bár a hirtelen váltásnál azért tölti egy pár másodpercig a textúrákat = fehér az összes bútor), de az építkezésnél - és főleg a színezésnél sokat akadozott a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!