Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri Playstationt vagy...

Megéri Playstationt vagy xboxot venni?

Figyelt kérdés
Vennék egy ilyent, de félek, hogy mégsem jön be vagy nem köt le. Még soha nem próbáltam ki.
2018. szept. 21. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem bejött a ps.

Soha nem volt konzolom aztán vettem egy ps3-at. Nyúztam vagy 6 évig. Aztán generáció váltás volt és visszamentem PC-re. Kb egy évvel később vettem egy ps4-et. Ma is napi szinten használom.

Ha van lehetőséged akkor kérj kölcsön valakitől egyet, vagy vannak helyek ahol ki tudod próbálni. Nem kell megijedni, ha az elején ügyetlen vagy a kontrollerrel; gyorsan bele lehet szokni.

2018. szept. 21. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Ha vannak olyan exkluzív játékok, amik érdekelnek, akkor megéri megvenni.

2. Nem akarsz állandóan gépfejlesztéssel bajlódni, vagy pillanatnyilag nincs normális gépre pénzed, akkor megéri.

2018. szept. 21. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Játszol valamilyen platformon most? Van játékra alkalmas PC-d, és emellé akarsz konzolt? Mert nem igazán mindegy.

Általánosságban mind a kettő bőven megéri az árát. Playstationon erős exkluzív címek, Xboxon pedig remek szolgáltatások várják a játékosokat. Az exkluzívak is megtalálhatók Xboxnál, és klassz szolgáltatások a PS-nél, de az egyik az egyikben erősebb, a másik meg a másikban.

Én PS4-et akartam venni, de hamar eltántorodtam tőle PC-sként. Nincs visszakompatibilitás, a megvett játékaidat megveheted újra, nekem az ilyesmi nem jön be. Persze ha még nem volt semmilyen konzolod, nyilván ez téged kevésbé érint, de mindkét konzol más és mást tartogat számodra, mire van konkrétan szükséged?

2018. szept. 21. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem voltam nagy játékos, csak fifázni szoktam pc-n, és need for speed. Persze letöltött játékokkal. Laptopom lett, már csak fifázni szoktam. Főiskola mellett dolgoztam, alig volt időm. Végre vége lett fősulinak, és gondoltam egyet, vettem egy xbox one s-t. már majd két éve megvan, és imádom. Előtte én sem játszottam semmi ilyennel, ha csak a sárgakazettás nintendo nem számít konzolnak :D Nagyon sok autós játék van rá, fifa persze alap. Nem bántam meg, nagyon jókat lehet játszani rajta. És persze a laptophoz képest a tv képernyő sokkal nagyobb, és jobb nekem, mert már 10 éves a laptopom.

PS-nek sok az exclusiv játéka, nézd meg milyenek, ha érdekel akkor azt vedd meg. Persze keret is kell rá, egy normális játék 15-20 000 között van. És azt csak egy játék.

Nekem xboxon a forza horizon és forza motorsport jött be, ezek csak erre vannak. Mellette van xbox gamepass előfizetésem, havi 3000 ft és több mint 100 játékkal játszhatsz.

Van ea acess is, abban ea-s játékok, főleg sportjátékok vannak havi 1000 ft-ért.

Meg persze ott az xbox live, havonta 3-4 játékot kapsz, amig van előfizetésed.

ezeket csak azért irtam, hogy jobban tudj dönteni, hogy melyik konzolt szeretnéd. Neten rá tudsz keresni, milyen játkok vannak hozzá. Teljesítményben nincs különbség köztük, talán még árban sem.

szerintem vegyél, ha nem jön be eladod, de ugyis imádni fogod.

2018. szept. 23. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előzőt csak annyiban egészíteném ki, hogy van közöttük teljesítmény, és árbeli különbség is.

A sima PS4 erősebb az Xbox One-nál, és picivel drágább.

Az Xbox One X erősebb a PS4 Pro-nál, és drágább is annál.

Tehát az alap gépek között a PS, az erősebbik változatoknál az Xbox a "jobb", de egyik konzol sem nyújt rossz teljesítményt, szerintem nem ezen fog múlni a vásárlás.

2018. szept. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!