Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom az xboxot, vagy...

Hogyan tudom az xboxot, vagy a hddt gépre kötni?

Figyelt kérdés
Van egy xbox 360-asom, és rászeretném kötni a gépre, hogy filmet, meg egyéb dolgokat tudjak rátenni.. adtak hozzá hdmi kábelt, az sajna nem jo hozzá.. a hddt kivettem, azt mndták hogy azt kell hozzá csatlakozni, de aztse lehet.. én nem értek az ilyenekhez szoval ne szoljatok le :)
2014. aug. 13. 16:56
 1/3 K.Ádám válasza:
Nekem nincs xbox-om de nagy valószínűséggel SATA csatlakozó van rajta, mint a számítógép HDD-jén. Ha szétszedés nélkül nem tudod megoldani, akkor egyetlen mód ha a számítógép alaplapjához csatlakoztatod. De tápellátás is kell neki, ami nem 100% hogy megegyezik. Meg elég macerás a gépet szétszedni hozzá. Van rajta USB port? Ha igen, pendriveval át tudod rakni rá amit szeretnél.
2014. aug. 13. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A hdmi teljesen másra való azért nem működött. Az xbox belső vinyója xboxra van konfigurálva arra nem tudsz pc-ről másolni csak xboxos fájlokat én úgy tudom. Egy külső vinyóval ami fat32-re van formázva kéne megpróbálni.
2014. aug. 14. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen van rajta usb, csak pendrivra nem fér minden rá.. :) Am azt irták/mondták hogy hálozaton lehet csatlakoztatni, csak nem tom h :(
2014. aug. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!