Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti milyen telefonos játékkal...

Ti milyen telefonos játékkal játszotok suliban, ha unatkoztok, és nincs netetek?

Figyelt kérdés
A Hello Stars-t töltöttem le nemrég, de egyre nehezebb. Ti mivel szoktatok játszani, mit ajánlotok? Offline legyen, ha lehet, vagy csak minimális netet fogyasszon. ^^

2018. szept. 9. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Cut the rope magic, szó kereső, candy crush
2018. szept. 9. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem alapból rajta volt az egyik telómon a Forgotten Warrior; amikor ilyen jojóval vagy tán lehet karddal is ; lehet gyakni az ellenségeket; aztán másik telómon alapból Snake Xenzia van; meg még volt egy olyan, amin Sudoku volt. Meg még egy ilyen Brain Champ; meg amíg szervizben volt az első telóm, addig apa adott egy kölcsöntelefont, és akkor azon meg volt valami 3D-s ilyen autós-játék.
2018. szept. 9. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
*Ja meg egyik osztálytársam asszem valami ilyen próbaverziót letöltött a Honfoglalóból; meg volt még valami platform-játék, amivel a többiek játszottak, meg pl nemtom, volt ilyen fallabdás; már nemtom, annak mi a neve; meg még nemtom , ha tetris-t találsz pl az is jó. Meg nemtom, h a Legyen ön is milliomost azt letöltötték-e vagy netről játszották, meg egy másik osztálytársamnak volt még egy ilyen vetkőzőspókeres játék a telóján; és akkor ha jól csinálta, asszem egy rajzolt csaj vetkőzött.
2018. szept. 9. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Eden World Builder, egy filléres Minecraft klón de el lehet lenni vele
2018. szept. 10. 01:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Tiny Troopers 2,Eternium(bár ott le kell töleni némi adatot), Hex Commander.
2018. szept. 10. 02:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszii, megnézem mindegyiket. :)
2018. szept. 10. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:

"mit ajánlotok?"

Azt, hogy legalább akkor, amikor emberek között vagy, velük játssz, ne egy géppel. Azzal max. akkor, amikor egyedül vagy és nagyon ráérsz.

2018. szept. 11. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kérdező már kinőtt az ugróiskolás korból.Ha nincs jobb, jó a mobil is.
2018. szept. 11. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez jó volt. :D

Egyébként köszönöm utolsó előtti az ajánlást, igazán nagyon jó dolognak tartom, hogy ennyire értesz ehhez. :)

De csak Neked elmondom: szoktam beszélgetni a többiekkel, nem a telefonom nyomkodom egész nap. De te honnan is tudnád? Van, amikor nincs a közelben senki akivel beszélgetnék, vagy egyszerűen csak szeretnék kicsit egyedül játszani, ami szerintem nem olyan rossz dolog (bár egyből jönne mindenki azzal hogy a mai tinik állandóan csak telefonoznak), és ezekre az időkre keresek játékokat. Úgyhogy légyszi, ne írj ilyet, ha nem tudod a háttérsztorit. :)

2018. szept. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!