Milyen MMO-val játszotok?
Én igazából azért kezdtem el GW-zni, mert a barátaim is játszottak vele, és meggyőztek hogy vegyem meg. Aztán megtapasztaltam, hogy mennyivel másabb más MMORPG-knél, és menynire jól működik számos szempontból. A GW2 mikrotranzakciós rendszere szerintem borderline tökéletes, látszik, hogy a fejlesztőknél akadt pár ember aki tökéletesen érti hogy működik a piaci gazdaság és hogy kell olyan rendszert kialakítani ami kiegyenlíti saját magát. Emiatt GW-ben gyakorlatilag bármit megszerezhetsz emberi időn belül ingyen, játékon belüli aranyért. A játék lore-ja,s ztorija engem nagyon megfogott nem anynira részletesen kidolgozott, mint a Warcraft gigászi történelme, de izgalmas és magával ragadó. A játékos közösség az MMO közeg egyik legjobbja, a toxic viselkedés minimumon van, az emberek alapjáraton kedvesek egymással, segítőkészek, és általában társak az ökörségben :D Ennek az egyik oka szerintem az lehet, hogy a GW nem túl hardcore, és mellőzi a játékosok közti rivalizálást. A max szintet rendkívül gyorsan elérheted egy karakterrel, ám az igazi játék, a lényegi tartalom 95%-a max szinten kezdődik, és nem ritkán igényli azt, hogy összedolgozz a körülötted levőkkel. A játék a könnyedségre, és a kooperálásra épít, és szerintem ez az ami magára a játékosközösségre is hatással van. Viszont ha arról van szó, a játék tud kemény kihívásokat is adni. Achievement huntingtól a raideken át a legendary fegyver craftolásig számos olyan aspektusa van a játéknak, amit ha kihagysz sem maradsz le igazából sokról, de ha belevágsz, akkor kemény kihívások, vagy intenzív energiabefektetés elé tesz téged. Szóval aki kicsit hardcore-abb játékos, az is megtalálja benne a számítását.
Összességében olyan játék amiben rengeteg féle képpen elfoglalhatod magad, nincs igazán meghatározott irány, hogy neked ezt és ezt kell csinálnod, remekül el lehet lenni benne akkor is ha csak egy kis kikapcoslódásra vágysz, de bőven akad benne kihívás azok számára akik keresik. Plusz, mostmár az alapjáték teljesen ingyenes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!