Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ruletten miket szoktatok...

Ruletten miket szoktatok megrakni, milyen taktika alapján játszotok?

Figyelt kérdés
Ne irja senki ezt a duplazast mert egyszeruen hulyeseg es annyi penz sincsen amivel meg lehet jatszani. Van mas taktika vagy szisztema amivel jatszani szoktatok?

2018. márc. 21. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ruletten nincs taktika, fogjátok már fel! Több, mint 200 éves a játék, gondoljátok, hogy ennyi idő alatt még senki sem jött rá a "nyerő taktikára"? Ha létezne ilyen, már egyetlen kaszinóban sem lenne rulettasztal.
2018. márc. 21. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó közelítéssel teljesen a véletlenen múlik, mit ad ki eredményül, fölösleges spekulálni. Persze ha van kéznél szuperszámítógép, meg ismered az összes olyan változót, amik közrejátszanak abban, merre gurul a golyó (pl melyik mező fölött mekkora sebességgel indíja el a krupié a golyót; milyen sima a forgó tárcsa felszíne; mekkora a páratartalom és a légnyomás stb.), és fel tudsz írni megfelelő egyenleteket kaotikus rendszerekre, akkor nyert ügyed van. Ugyanez a helyzet a lottónál is. Fogadjuk el, hogy teljesen a véletlenen múlik, mi lesz az eredmény, feltételezve azt, hogy nincs megbundázva a játék.

Bár nem rulettezek, de ha játszanék, akkor pl színre tennék, vagy egy fél számsorra (nem tudom, mi ezeknek a szakszerű nevük), ezeknél közel 50% esély van arra, hogy nyerjek.

2018. márc. 21. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:
En ezt teljesen ertem hogy nincs olyan taktika ami teljesen nyero mert az egesz ugy van matematikailag kiszamitva hogy hosszutavon szamodra buko. Nem is nyero szeriat kerdeztem mert tudom hogy nincs, csak azt hogy ti hogyan szoktatok felrakni, milyen logika alapjan csinaljatok
2018. márc. 21. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én logikám hogy nem játszom. Az összes szisztéma logikátlan, a rulett véletlenen alapuló játék ezért nincs mit taktikázni vagy kilogikázni. Az egyetlen amit befolyásolni tudsz hogy mekkora összeget mennyire kockáztatsz, de hosszú távon úgy is bukó, rövid távon meg vagy kedvez a szerencse vagy nem.
2018. márc. 21. 18:24
 5/5 anonim válasza:
Nem szabad sokáig játszani. Akkor buksz ha sok időt pl több órát játszol. Leülsz játszani nyersz 4-5%-ot és abbahagyod aznapra. Ha pl elbukod a bankod 4-5%-át akkor is abbahagyod aznapra.A színre duplázás felejtős... Hosszútávon veszteséges csak idő kérdése és lenullázod magad. Lehet színre játszani csak máshogy és nem duplázva amivel nem tudod magad lenullázni
2018. ápr. 25. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!