Mi a nyerő taktika a tippmixen? Ti hogy játszotok? Megéri?
Vagy az egész egyszerűen csak szerencse, ráadásul hosszú távon a fogadó jár rosszul?
Játszottam eddig úgy 8-at, kettővel nyertem, a többivel elvesztettem a pénzem, most ugyanott vagyok, ahol eddig.
Lehetséges, hogy akik azt hangoztatják, hogy nyernek, azok mégis mínuszban vannak, mert annyit buktak el előtte?
Azt megtanultam, hogy tuti meccsekre nem érdemes fogadni. Vagy a kis szorzó miatt, vagy a benne rejlő rejtett kockázat miatt, amit az amatőr nem vesz figyelembe.
Az nyerő taktika lehet, hogy 3-4 döntetlen, esélytelenebb csapat egy kombinált szelvényen?
Biztos meccsek kezdenek az agyamra menni:S nem a döntetlenen megy el a szelvény áhh.... a "biztos" real, barca, dortmund stb győzelmeken
Nem meggazdagodni akarok csak a játék kedvéért.
Amúgy 200ft al tettem eddig 4-5 meccset amiből 1500 jön ki, vagy kombiba 3/4 400 ft amiből sziknén ennyi soronként. Persze nem akarnak jönni:(
Tippmixen is vannak ilyen extrák, hogy pl 2,5 gól felett/alatt, melyik csapat szerez gólt, pl barca meccsen messi rúg e gólt...stb.
Ezekre tényleg jobban megéri fogadni?
rakj D-re átlag 2,8-3,3 ods-ok vannak rájuk
leginkább az olasz francia bajnokságokban van sok döntetlen
4 döntetlen meccs 200 Ft-ból 12 ezer környékén van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!