Mi a nyerő taktika a tippmixen? Ti hogy játszotok? Megéri?
Vagy az egész egyszerűen csak szerencse, ráadásul hosszú távon a fogadó jár rosszul?
Játszottam eddig úgy 8-at, kettővel nyertem, a többivel elvesztettem a pénzem, most ugyanott vagyok, ahol eddig.
Lehetséges, hogy akik azt hangoztatják, hogy nyernek, azok mégis mínuszban vannak, mert annyit buktak el előtte?
Azt megtanultam, hogy tuti meccsekre nem érdemes fogadni. Vagy a kis szorzó miatt, vagy a benne rejlő rejtett kockázat miatt, amit az amatőr nem vesz figyelembe.
Az nyerő taktika lehet, hogy 3-4 döntetlen, esélytelenebb csapat egy kombinált szelvényen?
Biztos meccsek kezdenek az agyamra menni:S nem a döntetlenen megy el a szelvény áhh.... a "biztos" real, barca, dortmund stb győzelmeken
Profi sportfogadók a betfair.com oldalon játszanak.
Sokszor nem azzal nyernek, hogy a végeredményt eltalálják, hanem a mérkőzés előtt kereskednek a nyereményszorzókkal bizonyos szoftverek is segítségükre vannak, mint pl. a Bet Angel
Így elérhetik azt, hogy a meccs kezdete előtt már profitot könyvelnek el, bármi is legyen a mérkőzés kimenetele
Tippmixre figyelne kell hogy ez szerencsejáték.
Túl sokat játszol amely okozhatnak;szerencsejáték függöséget,szenvedélybetegséget.
Kinek érdemes játszania akki otthon él,nincs családja,nincs tartozásai stb.
Ajánlom mindenkinek csak meg érzésből rakjatok tippet és ne fogadjàtok el másnak tippjeit mert akkár nagy valószinüsséggel el bukjátok.
Én véleményem szerint 2-3 meccset rakjatok igy nagy esélye bejönn.
Akki 4-nél több meccset akkar rakni akkor rakjon és ő felelősége bejönn/nem és saját tőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!