Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rakan szerintetek is most a...

Rakan szerintetek is most a leg OP-bb support?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez champ függõ ,mikor mit hoz az enemy,csapat koncepció stb. mindenki ellen màs a jó.

Egyébként ki a kedvenc support-otok?

2018. júl. 5. 16:20
1 2
 11/13 anonim válasza:

Hmm hát attól függ ki játszik vele, de szerintem például egy Thresh support jobb tud lenni.

Adc main vagyok, szóval a supportok amiket szeretek magam mellett: Thresh, Blitz, Braum, Janna, Lulu, Soraka.

Amikkel én szeretek játszani: Lulu, Morgana.

Amúgy Rakan főleg Xayah mellé jó szerintem is.

2018. júl. 15. 08:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért azt se felejtsük el, hogy mostanában pl. minden 2. vagy 3. játékban nincs rendes lövész, hanem harcosokat, mágusokat is visznek botra. Láttam már Malphite + Yasuo bot-ot ellenünk, a mi "normális" bot laneünk nem tudott mit kezdeni ellene, de nyertem már egy Rengar + Ivern bot lane duoval is.

Szerintem a legerősebb supportok gyébként Zyra, Morgana, Nami, Brand. Persze, Rakan is jó, főleg teamfightosabb team comp-okban, de szerintem míg a távolsági suppokkal 1-1 hibát elkövethetsz, addig Rakannal ezt nem igazán teheted meg, mert ha rossz helyre ugrasz be, rögtön megölnek. Ezért őt inkább high eloban tartanám OP-nak, de még ott is lenne nekem jobb választásom.

Kedvenc supportjaim Zilean és Zyra (talán azért, mert mid a fő szerepem :D ), de most Fiddle-t és Brand-et is ki akarom próbálni.

2018. júl. 15. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:

"Malphite + Yasuo bot-ot ellenünk, a mi "normális" bot laneünk nem tudott mit kezdeni ellene"

Szerintem én voltam a csapatodban az adc XD

2018. júl. 19. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!