Rakan szerintetek is most a leg OP-bb support?
Tudom hogy ez champ függõ ,mikor mit hoz az enemy,csapat koncepció stb. mindenki ellen màs a jó.
Egyébként ki a kedvenc support-otok?
Hmm hát attól függ ki játszik vele, de szerintem például egy Thresh support jobb tud lenni.
Adc main vagyok, szóval a supportok amiket szeretek magam mellett: Thresh, Blitz, Braum, Janna, Lulu, Soraka.
Amikkel én szeretek játszani: Lulu, Morgana.
Amúgy Rakan főleg Xayah mellé jó szerintem is.
Azért azt se felejtsük el, hogy mostanában pl. minden 2. vagy 3. játékban nincs rendes lövész, hanem harcosokat, mágusokat is visznek botra. Láttam már Malphite + Yasuo bot-ot ellenünk, a mi "normális" bot laneünk nem tudott mit kezdeni ellene, de nyertem már egy Rengar + Ivern bot lane duoval is.
Szerintem a legerősebb supportok gyébként Zyra, Morgana, Nami, Brand. Persze, Rakan is jó, főleg teamfightosabb team comp-okban, de szerintem míg a távolsági suppokkal 1-1 hibát elkövethetsz, addig Rakannal ezt nem igazán teheted meg, mert ha rossz helyre ugrasz be, rögtön megölnek. Ezért őt inkább high eloban tartanám OP-nak, de még ott is lenne nekem jobb választásom.
Kedvenc supportjaim Zilean és Zyra (talán azért, mert mid a fő szerepem :D ), de most Fiddle-t és Brand-et is ki akarom próbálni.
"Malphite + Yasuo bot-ot ellenünk, a mi "normális" bot laneünk nem tudott mit kezdeni ellene"
Szerintem én voltam a csapatodban az adc XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!