Gold-platina szinten kik a legjobb carry supportok? (LoL)
Figyelt kérdés
Sziasztok, most nagyon ki vagyok akadva, mert ma harmadszorra is elvesztettem a promómat platinába. Most ismét G1 vagyok, visszaestem megint 50 LP-re. Kb egy hét alatt sikerült feljutnom supportként G3ból G1-be. Sona supportot játszottam, szinte csak őt, szeretem a q aa sebzését, erős ulti, late-ben non stop heal és shield. Mostanában viszont úgy érzem semmit nem érek vele, folyamatosan platina 4-2 közötti ellenfeleket tesz ellenem, és mindig ha Sona-zok bepickelnek ellenem egy Namit vagy Lulut. És ellenük nem túl jó, Lulunak nincs dmg, de non stop shieldel, már earlyben is nevetséges az e cd-je, lehetetlen így sebezni őket. Nami pedig early-ben szintén jobb, a több heal és több poke miatt, ezért ellene is állandóan kikapok. Ha tankkal jönnek ellenem (Leona, Alistar, Blitz) akkor próbálkozom Jannával, mégis csak ne Sona legyen, mert vele nem tudok protectelni egy hook vagy stun közben, viszont úgy is csak kikapok. Tudnátok javasolni olyan support hőst, akinek speciel most magas win rate-je van, és úgy általában bárkihez találjon és bármilyen botlane ellen vihető legyen? Nekem csak ez lenne a nagy álmom, hogy eljuthassak platinába, ott meg is állnék a rankedezéssel, viszont így nem megy ha folyamatosan vesztek. Ezután az óriási win streak után most tényleg szinte mindig kikapok, 3/4 meccset kb, ez már frusztráló és nevetséges is egyaránt. Mindig beleadok mindent, eljutok megint a promóba, és most 3-szorra is elvesztem, 2-szorra úgy, hogy az utolsó meccsen múlna a platina és elmegy... és kezdhetem előlről.2018. ápr. 22. 00:15
1/3 anonim válasza:
Ha carryzni akrasz nem supportot kell jatszani, ha megakarod tanulni a jatekot akkor irany mid vagy top.
2/3 anonim válasza:
De ha mindenkeppen support kell akkor:
Akik tenyleg S+ tier most: Morgana , Rakan
Ha bannolva: Ali, Thresh, Blitz , Janna, soraka
3/3 anonim válasza:
Kedves utolsó. Morgana countereli Blitz-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!