Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb szőke hajfest...

Melyik a legjobb szőke hajfestek, amitől platina szőke lesz a hajam? Ma megyek venni festeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
a fodrászkellékesnél biztos segítenek, de a l'oreal vagy az alfaparf festékek jó minőségüek
2011. jún. 17. 09:28
 2/9 A kérdező kommentje:
palettet semmiképp?
2011. jún. 17. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy platina szőke leszel tőle,az alapszínedtől is függ, ha sötét a hajad akkor nem ajánlanám
2011. jún. 17. 09:47
 4/9 A kérdező kommentje:
bevan festve a hajam [link] ilyenre,de előtte is volt festve a hajam, a kepen levo hajnal egy picit sötétebb. fent a tövenel levan nőve mar a hajam kicsit.
2011. jún. 17. 09:55
 5/9 A kérdező kommentje:
ilyen kb most: [link] na egy kicsit sötetebb ,keves lenövessel
2011. jún. 17. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Milyen lett végül a hajad?

2011. aug. 8. 23:26
 7/9 A kérdező kommentje:

szia!

[link]

[link]

ezt a kettőt kevertem.és hát platinaszőke lettem:D

eleinte nagyon szokatlan volt,nem tetszett,de aztan megszerettem. a hajam viszont nagyon töredezett lett.

ket het mulva fogom befesteni a hajam hasonlora pint az eredeti,ami sötétszőke-világosbarna szinü :) meg mindig imadom a szőkét,de nem akarom,h hamar kezdjen hullani a hajam és szeretnek hatközepen alulig érő hajat,ami szőkén valoszinu,h nem kaphato meg:/

neked most milen szinu a hajad?:)

2011. aug. 11. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:

szia,

Nekem hamvas szőke, mondható őszes. A cseppes hamasítótól lilás szürke lesz, nélküle pedig sárgás. :)

2011. aug. 11. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
hat befestettem,de szörnyu lett,ugyh asszem visszavaltok szőkére:D
2011. aug. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!