Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban láttam párszor hogy...

Lol-ban láttam párszor hogy Morganának ardentet vettek, az nála is működik?

Figyelt kérdés
Mert ugye Morg inkább ap supp és a shieldje igazi shieldelésre nem is jó csak a magic dmg-t védi ki és nagyon sok a cd-je, nem mint egy Janna vagy Lulu shield amit 5 mp-nként spamelhetsz. De akkor miért vesznek ardentet a Morganának? Én sehogy se látom át, vagy nem tudom, szerintem nem jó ez az item rá, vagy igen?

#support #ardent
2018. máj. 1. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Látványosan kell maximalizálni a stagnáló derogációt. Létfontosságú dolog fejleszteni az együttmûködõ outsourcingot.Egyetlen megoldásunk van: aktiválni az elõnyös akció-rádiuszt.
2018. máj. 1. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért veszik meg, mert a dark shield is megkapja a+10% bónuszt, emellett ad +50% mana regent, ami morgana-nál elég hasznos, plusz a 10% CD red a nagy CD-k miatt elég hasznos.

Lényegében olcsón kapsz egy mana regenes cd-s itemet, ami erősíti a shieldet is.

2018. máj. 2. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!