Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A lengyel gamer-eket miért...

A lengyel gamer-eket miért hívják sok helyen noob-oknak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy napban kettő helyen is találkoztam olyan külföldiekkel, akik a lengyeleket gúnyolják. Miért?

Ez nagyon furcsa, hogy egy teljes nemzetet minősítenek (én egyébként csípem őket, bár nem találkozok lengyel játékosokkal gyakran), és fogalmam sincs hogyan szerezték a hírnevüket.

2018. febr. 3. 01:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt egy szóval sem említettem, hogy a nyelvtanulás nem fontos, kérlek ne forgasd ki a szavaimat. Egy idealizált világban elképzelhető, hogy kelet- és észak Európában (mondjuk északon, főleg Svédországban már egész jó az arány) mindenki beszél angolul, de mi nem ott élünk.

Az angol ötös meg önmagában semmit sem jelent. Azt egyszerű magolással is el lehet érni úgy, hogy másnap egy szóra sem emlékszik belőle az ember. Sőt nem egy osztály-, évfolyamtársam ért el 70% feletti eredményt az érettségin, mégis csak dadogva beszélik és alig értik a nyelvet. A magyar közoktatás olyan gyenge, hogy arra az égvilágon semmiz sem alapoznék.

2018. febr. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!