A lengyelek miért olyan rosszak a World of Tanks játékban? És miért vannak olyan sokan?
Aki játszik vele, sajnos ismerheti a
siema ("szia")
siemanko ("sziasztok")
kto PL? ("ki lengyel?")
kurwa (magyarul kb "bssza meg")
és hasonló szavakat a chatből. Régen amikor még volt a csatákban a két csapat közt közös chat, akkor jól látható trend volt, hogy az a csapat fog veszíteni, amelyikből több siema érkezett a közös chatbe a játék elején.
1. A lengyel játékosok többsége miért ilyen elképesztően rossz játékos a World of Tanksban? Ez már kb ugyanolyan sztereotípia a játékkal játszók közt (ezt nemzetközi szinten így találtam, hogy így van), mint a való életben hogy a skótok zsugoriak, a románok szőröstalpúak, a mediterránok lusták, stb.
2. A lengyelek nincsenek 40 millióan sem, mégis az 500-600-700 milliós lakosságú EU-t/Európát nézve elképesztő számban vannak jelen a WoT EU-szerverén. Miért?
Az én teóriám, hogy a lengyeleknél nem Minecraft meg Metin2 a gyerekek tömegjátéka, hanem a LoL WoT.
Amúgy miért fordítottad a kurwát másra mint amit magyarul jelent, mikor csak egy plusz v van benne? :D
" Az én teóriám, hogy a lengyeleknél nem Minecraft meg Metin2 a gyerekek tömegjátéka, hanem a LoL WoT. "
Ebben lehet valami.
Azt hittem a kurwa mást jelent. Mi magyarul sem mondjuk hogy kurwa (sima v-vel) ÖNMAGÁBAN, ha káromkodni akarunk. Pl ha kilőnek a WoT-ban, vagy kalapáccsal az ujjunkra csapunk, vagy beverjük a lábunkat valamibe.
Azt hittem a kurwa ugyanaz a lengyelben, mint angolul a "son of a bitch", vagy magyarul a "bassza meg" vagy "a kva életbe".
Köszi a választ!
Amúgy tényleg a "CZ/SK?" kérdés is elég ritka a chat-en, visszagondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!