Miért ilyen noob feeder az összes lolos bronztol egészen goldig?
Szerinted miért vannak ott ahol?
De ide feleslegesen írsz. A nagy okosok megfogják mondani,hogy a te hibád minden.
De szerintem egy atom fed tristánát még egyik se látott xd
Én nem vagyok plat.
Csak sivleres vagyok, szóval nekem rosszabb.
Első válaszoló
Nekem inkabb a te hozzallasod tunik ilyennek mint amit a legutobbi valaszodban bemutattal
Csak azert jottel ide hogy sertegesd az embereket? Felfogod hogy azert kapsz goldosokat csapattarsnak mert a jatek szerint egy szinten vagytok? Nem hiszem hogy ok tehetnenek rola hogy neked szar az mmr-od...
Muteolj, mindenkinek vannak figyelmetlenségei, akár rossz játékai, sajnos sokan ezt nem értik meg. De te se, ne foglalkozz velük, csak a saját dolgoddal. Toxic ne legyél te is, max felnôtt módra cseszd le ôket ha toxicok. Olyankor egy mondat és mindig elhallgatnak.. ha jól csinálod.
Elég idegesítô, h minden 3.-5. meccsnél kérdôre vonják tevékenységeimet, meg lenooboznak, nem mintha nem tudnám h az vagyok, nem mintha nem látnám h hulyeséget csináltam/nem csináltam, 1 hónapba telt míg elkezdtem normalozni, addig féltem h hibákat vétenék, és amíg nem masterelek legalább 10 championt rankedezni se fogok. Komolyan mondom legalább normalban hagyjanak békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!