A lengyel gamer-eket miért hívják sok helyen noob-oknak?
Az elmúlt egy napban kettő helyen is találkoztam olyan külföldiekkel, akik a lengyeleket gúnyolják. Miért?
Ez nagyon furcsa, hogy egy teljes nemzetet minősítenek (én egyébként csípem őket, bár nem találkozok lengyel játékosokkal gyakran), és fogalmam sincs hogyan szerezték a hírnevüket.
Én eddig csak a Lolos közösségben tapasztaltam ezt. Ennek oka igen egyszerű, EUNE régióban Lengyelország a legnépesebb, így nyilvánvalóan belőlük van a legtöbb. Ebből pedig logikusan következik, hogy valószínűleg sokkal gyakrabban találkoznak rossz lengyel játékossal, mint például egy szlovákkal.
Nagy számok törvénye.
Rengeteg a lengyel játékos, és sajnos mint a legtöbb nemzetnél, több a rosszabbul játszó, mint a jól.
De megnyugtatlak, EUW-n meg a magyar a rákos nép LoL-ban pl :D
Egyszerűen gyakrabban futsz össze rossz lengyel játékossal, nem tud lőni, nem tudja egy adott karakter képességeit használni stb.
A másik meg, chetbe kapásból villog a kto polski, (avagy kto pl), pont mint a magyar kis hülye gyerekeknél a "magyar van?" felkiáltás, mert angol, német nyelvtudás seggel veri a nullát. Mivel a legtöbb játéknál, ami csapat alapú, semmit nem lehet vele kommunikálni, szó szerint ba*zhatod, mert segíteni nem fog, fingja nincs mi történik, hova kéne mennie stb (tisztelet a kivételnek, de azok meg beszélnek legalább angolul meg kb ott is vannak agyi érettség szintjén).
Mert sokan 10 eves verpistike szintjen viselkednek, kommunikacio nuku, csapatmunka nuku, anyazas alap dolog.
Ugyanide lehet sorolni viszont az orosz, torok, regebben a brazil, es ha tetszik ha nem, meg a magyar jatekosok egy reszet is.
Vizsgáljuk csak meg egy kicsit ezt a kijelentést:
"Senkinek sem kötelessége idegen nyelven beszélni."
Ez így igaz, nem kötelességed. Viszont akkor mi a fenét keres bárki is egy CSAPAT alapú játékban, ha képtelen kommunikálni. Ez nem egy single (egyszemélyes) játék, hanem 3 vagy 5 fős CSAPAT játék. Mi keresni valója van egy olyan embernek a csapatban, aki semmit nem ért, nem képes a saját gondolatait, tetteit megosztani másokkal? Azért mondtam a német és angol nyelvet, mivel ezt beszélik a legtöbben Európában (hiába van francia világnyelv is, előbb találok 10 embert aki beszél angolul és/vagy németül, mint franciául).
Mindezek után senki ne legyen besértődve, ha a saját való életben lévő döntései miatt nem képes találni egy nyelvet vagy rendszert, amivel képes kommunikálni másokkal egy csapatmunkára építő játékban.
Jajj, hagyjuk már ezt a szar dumát. Annyira túltoljátok, hogy az fergeteges. A legtöbb játékban sokkal többet számít, hogy az adott játékos tud-e játszani vagy sem. Ha nem, akkor ott a kommunikáció nem sokat segít.
Ha meg valaki annyira vágyik egy csapatra, akkor menjen fel az internetre és nézzen körül, kb 10perc összehozni egyet.
Szerintem sem ér semmit a kommunikáció, és még annyit sem a csapatmunka! Sőt, csak a figyelmet tereli el, többet árt, mint használ!
Gyenge játékosok között le kell maradni, takarásból kell lőni, fedezéknek használva a noob-ot. Erős játékosok között nyugodtan előre lehet menni, elfoglalni a stratégiai pontokat, mert a pro játékosok úgyis fedezni fognak.
Persze kivétel a jól összeszokott csapat, az tényleg nagyon hatékony tud lenni, de az idegenekkel való összejátszás a fejemre eddig még mindig csak bajt hozott!
Battlefield-el szoktam játszani. Ott is néhány pálya szinte tele van tankkal.
#5: Látod, ebben sem vagyunk egyformák. Szerintem meg a nyelvtudásnál nincs fontosabb tudás az életben. Ha nem értesz angolul, a hírek, információk minimum feléről lemaradsz, sosem jutnak el hozzád. Persze jó a többi nyelv is, de az angol az elsődleges.
Én a gyerekeimnek megmondtam: letojom, ha kettest hoznak töriből vagy nyelvtanból, de az angol ötös legyen, mert azon fog alapulni az egész életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!