Melyik NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM részt érdemes megvenni, kipróbálni?
Én általában úgy vagyok vele, hogy amelyik nagyon tetszik, azt megveszem. Én anno megvettem a 3-mat, a Revolution-t és a 4-et is, de például az 1-et és a 2-őt csak letöltöttem, végigvittem "fanoknak kötelező" alapon, de nem vettem meg. Ha szereted a Naruto-t, szerintem játszd végig mindegyiket, és az alapján döntsd el magad, hogy melyiket éri meg! :)
Gépre nagyon egyiket sem érdemes, mert az online rész Magyarországon a ping miatt néha szinte játszhatatlan. 1 gigás net mellett olyan lagg és késés van, hogy mire veszi az adást a karakter, és megmozdul, már 3 találatot kapott... :D Szóval ha meg akarod venni valamelyiket, akkor azt vedd meg, amelyik a legjobban tetszik! Ez nekem személy szerint a 4, de ízlések és pofonok. :)
szerintem a 4et DLC-kel, abban van a legtöbb karakter és irányítás tekintetében is a legjobb az újítások miatt (pl. a main és support character cserélhetnek, kör végén nem töltődik vissza az élet, stb.)
a Revolution-t kerüld, az a legrosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!