Kérdezőférfi kérdése:
Tudnátok Tom Clancy’s The Divison -höz hasonló játékot említeni amit érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
TheVR youtube csatornán láttam pár videót róla és megtetszett. Megtetszett, mert realisztikus környezetben játszhatunk egy városban "kommamndózva", igazi fegyverekkel meg stb és pont ezért tetszett meg ez az mmorpg. Mert a többi túlnyomórészt erősen fantasy-scifi vagy éppen tele van nyomva japán animével amitől roppantul nem tetszik ez a játék kategória.
Tudnátok mondani a division-höz hasonlót? Ez-az oldjuk fel fegyvert-perket nagyon bejön mmo-ban.
#Tom Clancy’s The Divison
2016. febr. 7. 09:36
1/3 anonim válasza:
Az egész egy vicc amúgy. A játék felében futkosni kell, bétáztam elsőkézből tudom. A lövöldözéses meg bandás része ütős, viszont amúgy mocsok monoton és unalmas az egész.
Ott van ingyenesen a Defiance, ami egy Sci-Fi TPS, ráadásul elég hosszú ideig el lehet vele lenni.
2/3 A kérdező kommentje:
De ez csak béta volt, igaz, nem tudtam kipróbálni én, de másoktól hallottam, hogy már most eléggé kieggyensúlyozatra sikerült a játék. Véglegeshez biztos hogy beraknak fast travel option-t.
2016. febr. 7. 15:22
3/3 anonim válasza:
És azzal mi változna? Küdetésekért ugyan úgy rohangálsz. Én nem adnák érte közel 15 ezret, de ez a ti dolgotok, előre látom hogy a hype ellenére se marad meghatározó játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!