Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX 360 Arcade, pár kérdés,...

XBOX 360 Arcade, pár kérdés, vélemények?

Figyelt kérdés

-Egy játék mentés átlagban mekkora? (Mennyire szükséges vinyó? Kb hány játékra elég az 512mb?)

-Arcade-hoz is lehet később vinyót rakni ha úgy alakul? (Gondolom igen, de azért rákérdezek.)

-Amelyiken van HDMI, azt ugyanúgy rá lehet kötni egy sima (nem HD) tv-re? Csak a régieken nincs HDMI?

-Mi van az arcade csomagban? (Netkábel, 1 v 2 kontroller, stb?)

-Új flash-elt készüléket vett valaki garisan? Ha igen, hol, mennyiért, meg van elégedve vele?

-Használt, eredeti játékokat (hol) lehet olcsón venni?

-Mire lehet játékon kívül használni?

Ha még eszembe jut valami, majd rákérdezek kommentben.

2010. jún. 5. 13:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
Azért hangosabb, mert végig a dvd-ről pörgeti a játékot és nem a hdd-ről. De ha nem ülsz olyan közel hozzá és hangot is feljebb veszed, akkor nem hallható. Akkor viszont elég hangos volt, mikor este játszottam halkan. Az msn-es dolgot nem tudom, hogy így van-e vagy sem.
2010. jún. 9. 20:30
 12/14 A kérdező kommentje:
na, hát kérdeztem egy srácot, aki xboxot árul... azt mondta nem lehet usb billentyűzetet rákötni meg msn-ezni, youtube-on viszont van egy csomó videó róla... mind fake lenne? nemhiszem, de valaki kipróbálhatná ^^ (új jasperes, flashelten ha lehet, mert nekem is olyan lesz 1x)
2010. jún. 23. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, lehet msn-ezni vele. Ehhez fel kell menni live-ra. Beregelsz és kész. Tölthetsz demokat, csetelhetsz, hírműsort nézhetsz, videokat tölthetsz le, ezek ingyenesek, silver tagsággal működnek. A gold tagságért kell fizetni, annyi a különbség, hogy ezzel tudsz online játszani.
2010. júl. 6. 00:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Még az érdekelne, hogy az USB billentyűzet is igaz? Meg az, hogy lehet-e msn-ezni flashelt géppel, vagy bannolnak akkor is ha nem játszom?
2010. júl. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!