Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of Duty első részét...

Call of Duty első részét hogyan kell cheatelni?

Figyelt kérdés
1000+1x kijátszottam a játékot. Hard módban is!Ideje lenne kideríteni valamit ami régóta érdekel.És végignéztem az összes cheat mód instrukciót,és próbálkoztam vele többször is,de vmiért nem sikerül.Szóval nem azért kérdezem meg még egyszer mert analfabéta lennék,hanem mert tényleg nem sikerül.És legyetek szívesek ne másoljátok be a Playdome oldalát,mert az nem segítség!Aki tudja magyarázza el/írja le/küldjön linket stb. A jobb klikk->cél után hogyan kell kinéznie a parancsnak?Válaszokat előre is köszönöm :)

2017. dec. 15. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Fogod a játék parancsikonját, jobb klikk -> Tulajdonságok, kikeresed a "Cél" mezőt, és annak a végére írod "+set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1".

Így már menni fognak a csalások.

2017. dec. 15. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben!Ez idáig oké.De nem működik így sem.Nem fogadja el,és azt írja ki,hogy "ellenőrizzem az elérési utat és a fáljnév helyességét".Pedig tényleg azt csinálom amit és ahogyan kell.
2017. dec. 17. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor a macskakörmökkel kell játszani.

A cél mezőben valami olyasmi van, hogy "C:\Program Files\Call of Duty\CoDUOSP.exe". Ennek mindenképp macskakörmök közt kell lennie! És utána írod ezt: +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1

Tehát így kell kinéznie a Cél mezőnek:

"C:\Program Files\Call of Duty\CoDUOSP.exe" +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1

Szóközökre, macskakörmökre ügyelni kell!

Lehet, hogy nálad nem C:\Program Files\Call of Duty\ az elérési út, hanem valami más, akkor azt kell oda írni, de a lényeg, hogy Szóközökre, macskakörmökre ügyelni kell!

Ha így elindul a játék, de nem működnek a csalások, akkor próbáld ezt:

"C:\Program Files\Call of Duty\CoDUOSP.exe" +set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0

2017. dec. 18. 08:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Beszarok!Sehogy sem jó :D Pedig igazából mindent úgy csináltam ahogyan mondtátok,a macskakörmökre és a szóközökre figyeltem,illetve mindenhogy kipróbáltam. Talán az baj lehet,hogy windows 10 van a gépen?
2017. dec. 18. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Jó. Akkor készíts egy új fált, adj neki valami nevet, és a kiterjesztése legyen .bat

Ezt a fájlt másold a CoDUOSP.exe fájl mappájába (a C:\Program Files\Call of Duty\ vagy ilyesmi).

Na és ebbe a fájlba írd bele:

CoDUOSP.exe +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1

Vagy ezt:

CoDUOSP.exe +set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0

Majd indítsd a játékot ezzel a .bat fájllal.

2017. dec. 18. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Ajjajjaj kicsit lassabban :D Nem vagyok az az igazi számtógép zseni.Le tudnád nekem ezt fordítani? :D Mit hogyan csináljak?
2017. dec. 18. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudsz új fájlt készíteni? Akár egy új üres szöveges dokumentum is jó. Az a lényeg, hogy a kiterjesztése .bat legyen, ne .txt vagy más.

Lépj be a C:\Program Files\Call of Duty\ mappába, jobb klikk, Új -> Szöveges dokumentum.

Nevezd el valaminek, pl. COD.bat

És ebbe másold be ezt: CoDUOSP.exe +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1

2017. dec. 19. 08:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam,meg próbálkoztam is,de elvileg ez ennél bonyolultabb,a .bat fájl készítése parancsokkal történik,nem?Mindegy hagyjuk,azért köszi a segítséget! :)
2017. dec. 19. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
.bat fájlt úgy készítünk, hogy van egy fájlunk, aminek .bat kiterjesztést adunk. Ennyi. Legfeljebb az lehet a hiba, hogy a mappabeállításoknál be van pipálva az ismert kiterjesztések elrejtése.
2017. dec. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!