Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims4-et vett már valaki...

Sims4-et vett már valaki PS4-re? Mik a tapasztalatok? 11 éves kislányom szeretne nagyon játszani vele.

Figyelt kérdés

Laptop-ot kért de utánanéztem és azt szűrtem le, hogy ha nem profi 200e feletti a gép akkor hamar tönkreteszik a játékok...gyanítom nem 10 perceket játszana rajta :D

A kpnzolos verziót angol nyelvű oldalakon fikázzák, örülnék konkrét magyar véleménynek.

2017. dec. 6. 06:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

OFF:

PS4-hez nem lehet egér+billentyűt csatlakoztatni? Mert ha nem az elég nagy korlát a jövőre nézve is, hisz sok játék van, ami billentyű+egérre lett kitalálva.

2017. dec. 10. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Van hozzá szett, jó drágán, bármilyen bill-egér nem jó hozzá.
2017. dec. 10. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 20:57

S Xbox-hoz sem jó bármi?

2017. dec. 10. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem úgy jösz ki legolcsóbban, ha veszel egy Xbox one S-t, a Sims 4-et, és billentyűt meg egeret hozzá. Utána olvastam, és bármilyen egérrel s billentyűvel megy az Xbox, bár azt már nem tudom hogy az irányítása mennyire van optimalizálva. De ha tényleg minél olcsóbban akarsz kijönni, Xbox-al jobban jársz.
2017. dec. 11. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
a billentyúzettel az a baj hogy a) nem működik akármelyik egér is billentyűzet a konzoloknál, tehát olyat kell szerezni ami kompatibilis hozzá b) konzolhoz elsősorban böngészéshez és üzenetíráshoz találták ki, működik játékkal is de én a Halo 4 idején úgy hallottam hogy van egy minimális reakció idő ami miatt tulajdonképpen játszhatatlan a játék, igaz az még 360-on volt c) játékfüggő is hogy támogatja e a billentyűzetes irányítást
2017. dec. 13. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!