Sims4-et vett már valaki PS4-re? Mik a tapasztalatok? 11 éves kislányom szeretne nagyon játszani vele.
Laptop-ot kért de utánanéztem és azt szűrtem le, hogy ha nem profi 200e feletti a gép akkor hamar tönkreteszik a játékok...gyanítom nem 10 perceket játszana rajta :D
A kpnzolos verziót angol nyelvű oldalakon fikázzák, örülnék konkrét magyar véleménynek.
Próbáltam, sajnos az irányítás kriminális. Egy szekrényt kb. 4-5 perc alatt tudtam a helyére rakni/forgatni, annyira ellenséges a kezelés. A menük nem lettek kontrollerre átalakítva, pl. egy bútort kiválasztani a listából PC-n csak egy görgetés és kattintás, konzolon végtelen gombnyomogatás vagy az analóg karral szerencsétlenkedés.
Ezt a "ha nem 200 ezres a laptop, tönkreteszik a játékok" marhaságot el lehet felejteni. Ha rendesen szellőzik a gép, esélytelen, hogy "megfőjön" a rendszer.
"ha nem profi 200e feletti a gép akkor hamar tönkreteszik a játékok"
A gyerek teszi inkább tönkre, nem a játékok. Semmi baja nem lesz a játéktól, ne terjessz ilyen hülyeséget.
Nem mellesleg 200e alatt is van teljesen jó gép, ez nem ilyen lélektani határ, hogy onnantól az más jó. Ez nem az árától függ, hanem a hardvertől... "profi" gép (könyörgöm ezt a kifejezést ne használd) alapvetően nincs amúgy, van nyilván olyan, ami hosszú évekig jól teszi a dolgát, a hardveresen gyengébbek hamar lassulnak, hamarabb érnek meg a cserére. Ami most jó lenne a lányodnak, az pl. 18 éves korára már tuti elavultnak fog számítani, hiába került most közel negyed millióba.
Irányítás tényleg nem az igazi a PC-s változathoz képest, de a mai gyerekek ahogy észrevettem nagyon gyorsan megtanulnak kezelni minden ilyesmit, még sokan olvasni sem tudnak, de telefont, tabletet remekül kezelik.
Amúgy lapost is lehet kapni 120-150 körül oylat ami már szépen futtatja ezeket a dolgokat, csak tényleg arra kell figyelni, hogy a gyerkőc ne kapja szét, mármint nem fizikailag, hanem az oprendszert azzal, hogy mindent telepít rá, illetve hagyja telepíteni a sok netről letöltött minijátékot és hasonlókat.
"Gáz vagyok nagyon?" szerintem épp ellenkezőleg, 11 éves gyereknek még nem kell laptop csak azért hogy játszhasson, pláne nem konkrétan egy játékkal
igaz én negyedikes koromban kaptam az első számítógépemet de annak a felét én álltam az elmúlt évek összegyűjtött pénzéből és úgy is csak egy százas értékű alsó-középkategóriás gép volt, rettentő hamar elavulttá vált hardveresen
meg ha már van PS4, vedd meg neki arra, ha nem tetszik neki, ez van, eldönteni hogy Simsezhet PS4en vagy egyáltalán nem Simsezik, ne kényeztesd el azzal hogy külön a Sims miatt drága laptopot veszel neki
bár a Sims 4 gépigényét tekintve az egy olcsó laptopon is elfut élvezhetően, a "tönkreteszik a játékok" meg hülyeség, az teszi tönkre ha rossz a szellőzése/hűtése és hamar túlmelegszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!