Kislányom skarlátos lett, totál étvágytalan 2 napja szinte semmit nem eszik. Tapasztalatok alapján mi az amit ilyenkor hajlandóak megenni? 4 éves
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 10:46
1/14 anonim válasza:
Kakaót. Olyan beteg még soha nem volt egyik se, hogy az ne csússzon :) Éhenhalás ellen megteszi, aztán csak visszajön az étvágya. Jobbulást!
2/14 anonim válasza:
Az én lányom annak idején csak a hideg, krémes, édes dolgokat ette meg akkor is, amikor bárányhimlős volt, és akkor is, amikor skarlátos.
Madártej, gyümölcsjoghurt, tejes gyümölcsöd turmixok.
3/14 anonim válasza:
4 eves, kerdezd meg mit szeretne. Az enyem jeghideg gyumolcslet fogad el ha beteg.
4/14 A kérdező kommentje:
Semmit nem szeretne, pedig az összes kedvencét végigkérdeztem már. Fáj neki a nyelés, ezért kéne valami, ami könnyebben csúszik.
2017. márc. 20. 11:15
5/14 anonim válasza:
Adj neki fajdalomcsillapitot, az kb 30 percenbelul hat, es akkor kinald fokyadekkal. A hideget szeretik ilyenkor, lehet turmix, facsart gyumolcsle
Enni nem kell ne eroltesd
6/14 anonim válasza:
Akkor sem lesu semmi baja, ha napokignem eszik, de tudo , hogy ijesztő. A lényeg, hogy folyadékot vegyen magához. Majd, ha joban lesz bepótolja, nyugodj meg!
7/14 anonim válasza:
Kisfiam is skarlátos, kb egy boltnyi dolgot kérdeztem már tőle de semmi sem kell neki.
Hideg gyümi levek, kakaó, joghurtokat lecsúsznak de nagyon lassan nagyon kevés.
Jobbulást!
8/14 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy bepróbálkozom egy hideg gyümölcslevessel, az hátha lecsúszik. Most elkezdte az antibiotikum kúrát, remélem napról-napra nőni fog az étvágya is. Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 20. 12:55
9/14 anonim válasza:
Semmit, ne erőltesd, neked sem esik jól semmi ha fáj a torkod.
Igyon, a többi majd pótolja ha jobban lesz!
10/14 A kérdező kommentje:
Erőltetni természetesen nem erőltetem, csak olyan rossz nézni, hogy szombat óta egy árva falatot nem evett...
2017. márc. 20. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!