Kislányom lesz? Tapasztalatok?
Az elso ket terhessegem teljesen mas volt az elejetol kezdve. Az elsonel nem igazan ereztem semmit, a masodiknal minden bajom volt mar akkor is, amikor pozitivat teszteltem. Pedig kicsivel tobb, mint egy ev volt a ket teherbe eses kozott, tehat arra sem foghattam, hogy oregedtem.
Ket fiam van.
A harmadik terhessegem is olyan volt, mint a masodik, szenvedtem rendesen, de csak a 12. hetig tartott sajnos, nem tudni, hogy fiu lett volna-e, vagy lany.
Most ismet terhes vagyok es nem igazan van semmi tunetetem/panaszom.
Oszinten, en ebben nem hiszek. Szerintem csak siman maskepp reagal a szervezetunk a hormonokra.
Elsövel folyamatos hányinger, mindenféle kellemtlen tünet, lány lett.
Második teljesen problémamentes, csak a menzesz kimaradás, meg ahasam növekedése jeelezte, hogy terhes vagyok, szintén lány lett.
A harmadik ugyanolyan, mint az elsö, fiú lett.
Az első terhességem teljesen problémamentes, tünetmentes volt, kislány lett.
Most a második is az, sőt a hasam is ugyanolyan hetyke mint a kislányommal, most kisfiam lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!