Ha megszuletik a kislanyom hanyadt vagy hasra fektessuk?
Hallottam sok mindent mind a kettorol. Ti megemelitek a
kisagyat? Azt mennyi ideig szoktak? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
En szuletesemtol hason alszok(nem most) a parom pedig hanyadt.En jol alszok o pedig horkol.Akkor melyik pozicio a jobb?
2009. ápr. 6. 12:21
1/7 anonim válasza:
Én a gyerekeimet az oldalukra fektetve altattam, így ha büfizniük kellett álmukban, minden gond nélkül sikerült és ha véletlenül vissza is jött egy kis tej, akkor az kifolyt a szájukból. Hogy ne billenjen el, ki lehet támasztani a babát 2 összecsavart pelenkával a hátánál és a hasánál. A bababoltok árulnak direkt elfordulásgátló szivacspárnát.. A hasra fektetést mostanában nem nagyon tanácsolják a bölcsőhalál elkerülése miatt. A kiságyat egyiknél se emeltem meg, azt se tudom, minek kellene.:))
2009. ápr. 6. 12:27
2/7 anonim válasza:
Szia!
Csatlakozom az első válaszolóhoz:) Én is oldalra fektettem a lányokat, a hátukat kis párnával támasztottam ki.
Most 11 hónaposak és mindketten hason szeretnek aludni (elég régóta már):)
A kiságyat nem emeltem meg én sem.
Minden jót nektek:)
2009. ápr. 6. 12:30
3/7 anonim válasza:
nálunk 2,5hónapos koráig hanyatt feküdt,és az ágy eleje is megvolt emelve,mert nem akart büfizni.azóta hasra rakomle,de most már úgy fészkelődik ahogy neki kényelmes.
2009. ápr. 6. 12:31
4/7 anonim válasza:
Én csak a saját példámat tudom leírni:
Hanyatt altattam mindig és soha nem fulladt meg a büfitől. Többször volt hogy a büfi ellenére a feje alatti kis pelenkára bukott de soha nem fulladozott tőle, mert oldalra tettem a buksiját.
Volt hasfájós időszaka amikor már nem tudtam mit tenni hasra tettem. A hasa ugyen nem fájt de elaludt és még olan pici volt hogy nem tudta saját magának megemelni a fejét, valahogy mégis arccal a matracra keveredett és nem tudta elfordítani a feját. Ha nem vagyok ott ki tudja mi lett volna.
Én hátonfekvő párti vagyok.
2009. ápr. 6. 12:39
5/7 anonim válasza:
Nekem mind a két gyerekem a kezdetek óta csak hason hajlandó aludni. Az ágyat nekünk sem kellett megemelni. Szerintem majd kitapasztalod ha megszületik.Úgyani vannak olyan babák akik utálnak hason lenni van aki meg háton nem szeret.
2009. ápr. 6. 12:40
6/7 anonim válasza:
Az én babám csak hason tud elaludni a születésétől fogva. Az ágya teljesen vízszintes.
Majd a babád megmondja, hogy szeret aludni, ezen kár előre gondolkodni :) :)
2009. ápr. 6. 12:49
7/7 anonim válasza:
Az én fiam az elso honapokban oldalt fektettem éjszaka, a korházban is így tanácsolták az esetleges bufi miatt. Napkozben szoktam hasra fektetni. Amikor forogni kezdett, maga találta meg magának az ideális helyzetet, azota csakis oldalt fekve alszik, amint hasra fordul, felébred.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!