Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 18hos jo alvo kislanyom ordit...

18hos jo alvo kislanyom ordit ha nem alhat velem. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A kislanyom eddig minden problema nelkul aludt egyedul a kisagyban.Par napja kezdodott ,hogy berakom az agyaba es elkezd visitani!!!Mindenki azt mondja,hogy ne vegyem magam melle mert akkor raszokik de annyira visit,hogy elkezd hanyni tole teljesen beleeli magat.Mivel kislakasban elunk egy haloban alszik mindenki belertve a 4 eves tesojat is es az egesznap dolgozo apukajat akinek szuksege lenne pihenesre.Amikor kiveszem magam melle akkor lassan nyugszik csak meg es ugy hogy szoritja magahoz a fejemet .Ahogy mozdulok mar ordit mert at hiszi hogy el akarok mellole menni.Az apja nem tudja megnyugtatni csak megduhosebb lesz tole ha problja.Egyszeruen nem tudom,hogyan kezeljem ezt .Nem akarom,hogy raszokjon en ugy nem tudom kialudni magam ,hogy o koztunk mellettem alszik.barkinek jo tanacsa ,otlete van szivesen fogadom.Koszonom

2015. márc. 25. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd magad mellé, míg mélyen elalszik! Vannak ilyen időszakok. Elhúzódó szeparációs szorongás, fogzás, frontátvonulás miatt is lehet, vagy mert érez valami stresszt a családban. Nem fog rászokni, legalábbis nekem egyik gyerekem sem szokott rá.

Próbáld áthelyezni a kiságyát, adj neki új takarót, plédet, vagy változtass valamit az altatásán. Határozd el, hogy nyugodt maradsz altatáskor.

Kitartás, elmúlik ez is!

2015. márc. 25. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Szeparáció szorongás. Ne engedj neki, mert visszacsúsztok. Több puszi, több simogatás, de ragaszkodj hozzá, hogy az ágyában aludjon. Mondd el neki, hogy megérted, hogy ő most mérges/ideges/feszült (segít az érzelmeit szavakba önteni, megérteni), de az ágyban kell aludnia.

Ezen felül türelem, 1-2 hét és tovaszáll ez a fázis.

2015. márc. 25. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Nahat ket kerek ora visitas utan ma is o gyozott:( tobbszor hanyt es egyszeruen nem adja fel :((( nem tudom meddig birna visitani meg de az idegeim mar egyszeruen nem birjak :(
2015. márc. 25. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
16 hos a kisfiam. Es ugyan ezt csinalj.Par napja kezdodott.ma hajnalban 1,5 orat uvoltott,folyamatosan mentunk at,simiztuk,de nem hoztuk magunk koze at. Muszaj kitartani,mert utana rosszabb lesz ha engedsz neki.
2015. márc. 26. 05:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Megprobaltam hogy legugolok a kisagy melle es simizem de nem marad fekve csak visit allva:( egyszeruen csak az nyugtatja meg ha kiveszem magam melle. Atolel es egy pillanat mulva alszik is. Amugy is nagyon bujos kislany egesz nap olelget mindenkit ha eppen minket nem tud akkor jatekokat. Viszont ezt soha nem csinalta meg picike babanak sem. Nehez mert azt se akarom hogy stresszes legyen ha jon az alvas ido .
2015. márc. 26. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Tudom, hogy legtöbben nem engednének a kicsinek, mondván, hogy rászokik az együtt alvásra. Nagyon sajnálom, hogy ez néha tényleg nem jön be. Én azért javasoltam ezt, már már a harmadik babámmal csináltam végig, és nekem ez a tapasztalatom, hogy pár hét után javulnak a dolgok, és mindenki alszik a helyén, de lehet, hogy csak szerencsés vagyok.

Milyen ágyban alszik a kicsi, Kérdező? Nem tudnád a saját ágyad mellé húzni? Szerintem sokat számítana. Át is tudsz nyúlni hozzá, foghatod a kezét, míg elalszik. Mindenki az ágyában van, de mégis megvan a kontaktus, és lehet pihenni, netán aludni is... :)

Én az egyik kisfiamnál azt csináltam, hogy szivacson aludtam vele a földön egy ideig, akár ez is bejöhet nektek is.

2015. márc. 27. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Így van, kiságyat az ágyad mellé húzni, akár a rácsot is leszerelhetitek a két ágy közötti részen, nem szabad ennyit sírni hagyni, hogy még hányjon is tőle. Sosem tennék ilyet a gyerekemmel, nálunk is így alszik, mert nélkülem nem tudna, éjjel is többször keres és meg kell nyugtatni, hogy nem vesztem el. Számos későbbi súlyos pszichoszomatikus betegség oka a szülők rideg elutasító viselkedése kisgyermekkorban, amit ráadásul a szülők következetességgel magyaráznak és meg vannak győződve róla, hogy így kell jól csinálni. Aki sírni hagyja a gyerekét mert az nem tud nélküle elaludni, az nagy hibát követ el ellene, ne ess bele ebbe a hibába, kedves kérdező! Hidd el, a gyerek tudja, mire van szüksége, mindig van oka a jelzéseinek, ezeket komolyan kell venni és csak jól kell reagálni rá a szülőnek.
2015. márc. 27. 10:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Probaltam a kiagyat racs nelkul de nem tudom szintbe hozni az aggyal es o szeretne atolelni a nyakam:) elalszik akkor berakom az agyaba es ha megebred az ejszaka akkor magamhoz veszem es alszunk ugy tovabb. Nem akarom hogy stresszes legyen o ilyen kis bujos , en is ilyen voltam anyukammal.
2015. márc. 28. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, jól csináltad!!! Ha szeretnéd szintbe hozni, akkor a matrac alá tehetsz valamit, legjobb lenne egy másik matracot, pl kókuszmatrac, de ha nincs, akkor összehajtogatott plédekkel is megoldhatod, csak vigyázz, hogy egyenletes maradjon az ágyacska fekvőfelülete.
2015. márc. 28. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Jaj istenem hat johogy vedd magadhoz hat egyertelmu h.nagyon kellessz neki. Aztan kit erdekel mi lesz Neki most Rad van szuksege!!!
2015. márc. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!