Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-ben a...

League of Legends-ben a lányok túlnyomó többsége miért support szerepet játszik?

Figyelt kérdés
Akárhány lány ismerősöm van aki játszik, az összes CSAK support. Miért? :DD
2017. dec. 4. 00:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem minden esetben támogató, èn lány vagyok ès jobban szeretem a lövèsz szerepèt pl miss fortune .Azon is mulik szerintem hogy kinek milyen a szemèlyisège .
2018. okt. 7. 16:40
 12/17 I always have toxic team:( válasza:
Látom ezt 2017 decemberében irtad de azért elmondom a véleményemet én is hátha elolvasod. Tehát a lányok többsége szerintem azért játszik supportot mert nem túl nehéz alacsony eloban pl. megvédeni az adct egy kis heal shield egy kis cc az enemyre és már nincs is veszélyben az adc. Legalábbis sokan ezt gondolják de valójában ha eljutsz magasabb elora már realizálod hogy nem csak ennyi a dolgod oda kell figyelni a wardokra kell engage potenciál illetve pl. silverben nem tudják mi az hogy makro (tisztelet a kivételnek) de tapasztalataim szerint goldban már tisztában vannak a fogalmával
2021. ápr. 19. 13:01
 13/17 I always have toxic team:( válasza:
roamolni se árt megtanulni segíteni a többi lanenek a laneing fázis alatt alacsony eloban úgy vannak vele hogy a support maradjon az adc mellett ami félig meddig nem hülyeség mert neked az első és legfontosabb dolgod megvédeni az adct mint azt már említettem. Én is lány vagyok ás szintén játszok support szerepet pl. rakan az egyik kedvencem de miden játszom a legtöbbet kedvelem az assassinokat pl. zed diana vagy esetleg egy jó kis kha zix mid a régi idők emlékére. De jungleben is sokat játszom evelynn az egyik kedvencem de rengarral is sokat játszottam még annó rankeden illetve a visszatérő kha zix, diana vagy esetleg zedet is elviszem ha úgyvan junglebe vagy a személyes kedvencem a poppy jungle. Viszont top laneen is sokat játszom leginkább poppyval és fiorával de szeretem kaylet is. Nem minden lány játszik supportot tehát az egyik legjobb barátnőm jungle main de valljuk be hogy néha jó leülni botra yuumival és néha megnyomni az e t vagy ultizni :)
2021. ápr. 19. 13:16
 14/17 I always have toxic team:( válasza:
A supportnak tehát mindenre oda kell figyelnie jól pozicionálni jól időzíteni a shieldet healt exhaustot ha pl. leonával játszol figyelj kire kell rácsúsznod mert ha az enemyben van egy soraka simán ki healeli az adct ezért jó döntés a sorakára rácsúsznod, a bot lane első 10 percét te irányítod illetve supportnak bármi jó egy tank vagy egy enchanter esetleg egy long range mage te döntöd el. Néhány kifejezetten support karakter is tökéletes pl. midre tökéletes példa erre lulu nagyon jó választás vagy seraphine, morgana találkoztam már janna middel is úgyhogy az egyik leg kreatívabb szerep a játékban a support ezért is játszhatja rengeted lány társam :D
2021. ápr. 19. 13:29
 15/17 I always have toxic team:( válasza:
Illetve alapból ha lánylént lolozol elvagy könyvelve úgy hogy jajj de aranyos kis e girl bizos pasit akar szerezni magának küldjük supportnak mert az lányos szerep. Mellesleg nekem van egy fiú ismerősöm diamondos support main azon belül pedig janna main tehát nem csak a lányok supportolnak alapból férfiak játszanak lcsn isés ott is van support nincs olyan hogy ez lányos szerep ilyet nem játszok ha meg mégis kell megyek a sarokba sírni
2021. ápr. 19. 13:44
 16/17 I always have toxic team:( válasza:
És még azért is játszhatnak supportot mert rengeteg egyszerű karakter van pl. sona soraka mondanám namit de ő nem túl könnyű tapasztalatom szerint és ezekkel a karakterekkel nem túl nehéz elrontani és ha tegyük fel a társaságban mindenki fiú és csak te vagy lány a support sok dícséretet kap amit lányként egy fiú szájából jobban esik hallani. Én is szoktam supportolni mint amit már említettem és egy lengyel haverom mióta megtudta hogy lány vagyok folyamatosan úgy becézget hogy my cutie pie meg olyanokat ír hogy nekem lcsn kellene supportolnom és hogy nem baj ha én elrontom meg hogy olyan kis cuki vagyok magára vállaja a hibáim ami nagyon idegesítő mellesleg
2021. ápr. 19. 13:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, mégis mindem játékban amiben csak lehet support vagy medic-es vagyok. Engem nem érdekel hogy hú de izgalmad xy poszton meg ennyi és ennyi killjük van. Ha nem lennének supportok, és medicesek a pusholó killerek csak néznének szomorúan :(
2021. jún. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!